Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Aralık 2008, 03:03   #14
Difuzyon
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nomercy İP hatası yardım.

Grand Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
spamfiltere böyle gözüküyor eklenmiş hali:
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
F cpnN gline 0 84 3600 Saldiri/flood girisimi tespit edilmistir. [NoMercy] NoMercy!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
.tr ^SORU.?20.?Yuzyilinjonemlijolaylari.?jıran.?irakjsavasijsirasindajabd.??ninjıran.??ajsilahjsattigininjortayajcikmasiylajpatlarjverenjskandaldir.?jYargilamalarjsonucujyarbayjoliverjnorthjsuclujbulundu.?jBujunluj$

} else { %::chan = $3 | %::add = $1 | %::nick = $botfnick($1) | %::text = $right($strip($4-),-1) | %::text2 = $right($4-,-1) if $incele($right($4-,-1)) { _gline %::nick Saldiri/flood girisimi tespit edilmistir. [NoMercy] sw $sockname spamfilter add cpnN gline 1h Saldiri/flood girisimi tespit edilmistir. [NoMercy] $yildiztemizle($strip($right($4-,-1))) .timer 1 30 sw $sockname spamfilter del cN gline 1h Saldiri/flood girisimi tespit edilmistir. [NoMercy] $yildiztemizle($strip($right($4-,-1))) }

araaması yaptım bu kod cıktı arama yaptığım cümle: Saldiri/flood girisimi tespit edilmistir.

Benim size belirttiğim kısım burasıydı.Kahverengi yazı eklenecekti sadece.

} else { %::chan = $3 | %::add = $1 | %::nick = $botfnick($1) | %::text = $right($strip($4-),-1) | %::text2 = $right($4-,-1) if $incele($right($4-,-1)) && %::nick != Sorucevap { _gline %::nick Saldiri/flood girisimi tespit edilmistir. [NoMercy] sw $sockname spamfilter add cpnN gline 1h Saldiri/flood girisimi tespit edilmistir. [NoMercy] $yildiztemizle($strip($right($4-,-1))) .timer 1 30 sw $sockname spamfilter del cN gline 1h Saldiri/flood girisimi tespit edilmistir. [NoMercy] $yildiztemizle($strip($right($4-,-1))) }

Netice nedir

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver