Konu: {♥} sђє
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Aralık 2008, 19:14   #7
Sђє
User
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: {♥} sђє

Paris Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Madem sen bu kdr damardan girdın peki bende damardan girim ;}
İlk Taniştimiz zamanı hatirliOmda ne gunlerdi dimyyy :} (ah ahh çektim... )
Ayrıca Dogum gunumde Attiğinnn Sari ciyan*im die ba$layan maili hala saklıyorum beklemediğim bi davrani$ti nedenSe :} şlsdkfsadlkf
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
D

Allah Gönlüne gore versin şekerım ;p Ve Seny çok sevdimi unutma $iiiii ;p
Sari çiyan*ninnnn $i*sineeee Hoşgeldiin der ; ve perde kapanir :} mjxss baby*im

Canim.. hani derler ya.. "en guzel iliskiler nefretle baslarlar" diye, sanirim cok dogru.. Seninle en igrenç sekilde tanismis olmamiza ramen, kurdugumuz bu arkadasliktan cok mutluyum

Belki seni hergun arayip sormuyor, belki her an yazmiyorum ama.. biliyorsun benı be kuşum... Şımdı burda SENI SEVIYORUM propagandaları atmak bıraz göz alıcı olur söylemeye gerek yok

Herzaman Sarı Çıyanım olarak kalıcaksın kaçış yok

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver