Cevap: Kötü söz uyarıcısı ( yardım )
on @*:text:*:#:if $nick isreg # { if $istok(ö?ele bakarm?s?n* o?ele bakarm?s?n* o?ele geli* özele geli* yana bakarm?s?n yana gelir* yanda konusal?m* yan tarafda konusal?* ö?el?m* gels* ö?el?ndey?m* o?el?n* a? ö?el?nde* o?eli* geli* ö?eli* geli* o?ele ge?e* ö?ele ge?e*,$1-,32) { hinc -m ozel $+(#,$nick) | if $hget(ozel,$+(#,$nick)) == 1 && $level($nick) != uyar { msg # Uyarı: UYARI: $nick , Global Sohbet Odalarında, Ozele Davet yasaktır.Lütfen Israrcı olmayınız...Aksi Takdirde KanaLdan UzakLaştırıLacaksınız... } | if $hget(argo,$+(#,$nick)) == 2 { ban -k # $nick 2 1Uyarılmıştınız. %logo | notice $nick 1[7BiLgi Mesajı1]: 1Kurallara uymayan davranış sergilediğiniz için4 $chan 1Kanalından 15 dk. Uzaklaştırıldınız. Kanaldan uzaklaştırılma sebebinin Hatalı olduğunu ya da uzaklaştırılma Sebebinizi bilmiyorsanız, öğrenmek istiyorsanız; 3/query $me 1komutunu kullanarak özelimden lütfen beni uyarınız.1Sohbet Kuralları hakkında daha detaylı bilgi almak için 5/motd 1yapabilirsiniz.1 Hoş Sohbetler diler... | hdel ozel $+(#,$nick) } } }
on *:text:Uyarı*takdirde*:#:if $nick isop # { .auser uyar $2 }
Kodu bu sekild euygulamay çalışdım olmadı yardımcı olurmusunuz.... |