Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sibel Can, 3 ayda 4 kilo vermeyi başardı. İşte Ünlü sanatçının diyet formülü...
Yüksek tansiyon hastası olduğu için ağır bir diyet uygulayamayan Sibel Can doktorunun belirlediği mönüyle 3 ayda 4 kilo vermeyi başardı. Ünlü sanatçı rejim formülünü de açıkladı.
Fazla kilolarından kurtulmak isteyen ancak yüksek tansiyonu olduğu için ağır bir diyet uygulayamayan Sibel Can 4 kilo vermeyi başardı.
İSTEDİĞİMİ YİYORUM
Doktor kontrolünde 66 kilodan 62’ye düştüğünü, hedefinin toplam 8 kilo vermek olduğunu belirten ünlü sanatçı şunları söyledi: “Doktorum aynı zamanda ‘yaşam koçu’. Her hafta kendisine diyetimde ne yemek istediğimi bildiriyorum, ona göre bir formül hazırlıyor. Hiç aç kalmadan, yiyerek zayıflıyorum.”
iŞTE CAN’IN 6 ÖĞÜNLÜK DiYETi
KAHVALTI: (En geç saat 9’da bitmiş olmalı) Zeytin, beyaz peynir veya eski kaşar, bir çorba kaşığı bal veya reçel, domates, salatalık, 2 dilim kepek ekmeği ve bir adet kivi.
KUŞLUK VAKTİ: (Saat 11.00) Bir porsiyon meyve (Bir adet elma, kivi, küçük bir ayva, portakal ya da iki dilim ananas)
ÖĞLEN: (Saat 13.00-13.30) Büyük bir kase sebzeli tavuklu çorba. Bir adet diyet yoğurt. Bir dilim kepek ekmeği.
İKİNDİ: (Saat 16.00) Bir adet dil peynirli veya kaşarlı kepekli tost, bir bardak diyet ayran.
AKŞAM: (Saat 19.00) Izgara tavuk ya da balık ve bol mevsim salata. Bir dilim kepek ekmeği.
GECE: (23.00) Yatmadan önce 1 bardak diyet süt ve meyveli diyet yoğurt.
Not: Eğer, Izgara tavuk veya balık öğlen yemeğinde yenirse akşam yenmiyor. Öğlen mönüsünde görülen bir adet diyet yoğurt akşam mönüsüne kaydırılıyor.
haber3...