Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Aralık 2008, 07:34   #5
SeYH_SaMiL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: dovus.tcl oyun botu (yeni)

Yanlış anlamayın ama forumda başlıklarda artık, ben şu botu yok bu botu yaptım diye başlık açılıp botun özellikleri yazılıp bıdı bıdısı,zır zırı yapılıp sorada yapan kendi reklamını yapıp bişeler geveleyip insanlar biten botu 2 3 ay bekledikden sora eleştirmeye başlayıncada eleştirildim paylaşmıyorum deyip kaybolan cinslerden değilsen ve açtığın konu başlığına uygun söylediğin şeyi paylaşırsan ne mutlu, aksi halde bilmem şu koruma botu yok bu oyun botu diye başlık atıp bitirince paylaşcam test aşamasında deyip konuyu 2 3 ay sürüncemede bırakıp sorada geveleyip kaçanlardan olmaman umuduyla sizinde çalışmalarınızı bekliyoruz, Kolay gelsin. Bu arada bir şey bitmişse ve test ediyorsanız paylaşırsınız aklı eren bilgisi yeten diğer insanlarda test eder düzenler belkide sizden daha önce sizin botunuzu düzenler ve bu başlıkda paylaşırlar, sizede katkısı olur ,bu test ediyorum paylaşcam muhabbeti bence değişmeli artık kişilerin reklamlarından sıkıldık. Bu sözlerim sizi tenzih ederek söylenmiştir.

Çalışmalarınızda başarılar..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet