Cevap: ircservices türkçe auth kurulumu
seLam arkadaşLar ßen Unreal3.2.7 versiyonu kurdum serverime hemen ardından da ircservices-5.0.58 sürümünü kurdum herşey çok güzeL gitti kuruLumda hiç hata oLmadı kuruLumLardan sonra Unreal için cd cd Unreal3.2.7 ./unreal start yapıp UnreaLi çaLıştırdım ve ardından da servere mrcten girdim hiç ßi sorun yok çaLişiyor. sonra cd cd services ./ircservices yaptım Initialization successful, starting IRC Services. diye ßi yazı geLdi ßuda ircservicesin çaLıştığını gösteriyor. ama servere girip ßakiyorum servisLer geLmemiş niye geLmiyor acaba ? Anope yi kurmadım onu kurmamız şartmı ? daha önce Anope kuruLu ikende ßu saydığım işLemLeri yine yapmıştım ama yine ircservices çaLışmıyordu neden acaba ? şimdi ßen Anopeyi tekrar kurucam Unreal3.2.7 kuruLu ircservices-5.0.58 kuruLu Anopeyide kurunca ircservicesi nasıL çaLıştıracam komutu nedir ? ßenim ßu ircservices-5.0.58 sürümünü kurmamın sebebi nickserv in info ßöLümünde isim msn yaş şehir ßurç gibi özeLLeikLeri £kLemek için ve ßi çok özeLLiği £kLemek için kuruyorum şimdi Anopeyide kurdum sorunsuz ßi şekiLde normaL servisLeride soktum servere ama ircservicesLeri nasıL sokacağım noLur yardım £din aLLah rızası için herkese teşekkürLer. |