|
Lifeman Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Aşağıdaki kodu alias'a (alt+d) koyduğunda istediğin taramayı yapabileceksin. İşte kod: Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! tara if $regex($1,^#) { var %r = 1 | while $nick($1,%r) { if $ulist($nick($1,%r),badnick,0),*,@,!) { ban -k $1 $nick($1,%r) 2 Uygunsuz nick. | echo Badnick bulundu ve atıldı: $+($nick($1,%r),.) } | inc %r } } Kullanım: /tara <kanal-ismi>.
F1 tuşuyla kullanmak istiyorsan da şu satırı alias'a kopyalamalısın: Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! F1 tara # Not: F1 tuşuyla kullanacaksan, F1'e bastığın pencere bir kanal olmalı.
Giriş yaptığın kanallarda tarama yapmak için de aşağıdaki kodu remote'a (alt+r) koyabilirsin: Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! on me:*:join:#:tara #
Umarım işine yarar. Kolay gelsin.
|
reqex denedim şöyle bir hata verdi.
* /if: 'ban' Bilinmeyen operator (Satır 1, aliases.ini)
ve badnick olan yeri kl olarak değiştirdim çünki benim kullanıcı bölümünde öyle ekli bi örnek verim kl:*****!*@* gibi
tara if $regex($1,^#) { var %r = 1 | while $nick($1,%r) { if $ulist($nick($1,%r
),kl,0),*,@,!) { ban -k $1 $nick($1,%r) 2 Uygunsuz nick. | echo Badnick bulundu ve atıldı: $+($nick($1,%r),.) } | inc %r } }