Cevap: TeLneT Kullanımı IRCD Kurulumları + Services Kurulumları
yaw arkadaşLar noLursunuz kuLak verin sesime ßenim ßu probLemimi çözebiLecek ßiriLeri yokmu yaw ?
ßenim ßi serverim var. Unreal3.2.3 versiyonu ßunuda daha yeni kurdum herşey çok güzeL çaLışıyo fakat ßi Nickserv de ßi sorun var nickim kayıtLı servere giriş yapiyorum.
[22:32] -NickServ- Bu nick kayıtlı ve korumalıdır. Eğer bu sizin nickiniz ise,
[22:32] -NickServ- /msg NickServ IDENTIFY şifreniz yazınız. Yada, başka bir nick seçin.
diye Notice geLiyor ve ßende şifremi giriyorum şifre kabuL £diLdi diyor ama sohbet kanaLında founder oLmama rağmen foundere çıkartmıyor chanserv kanaLda /hop yazdığım zaman kanaLdan çıkıp tekrar girmiş oLuyorum o zaman foundere çıkıyorum ve ßirde nickim şifreLi oLupta nick şifremi girmediğim zamanda hiç ßişey oLmuyor nickim öLe duruyor 1 dakka geçmesine rağmen ve değişmiyorda nickim acaba ßu sorun ßu hata neyden kaynakLanıyor çok aciLincen cevabınızı ßekLiyorum.
ßaşka ßişey daha sormak istiyorum ßaşka serverLerde görüyorum şifreLi nickLerde /ns info Nick yazdığında isim msn şehir yaş Burç gibi özeLLLikLer çıkıyor ßunu nasıL yapabiLiriz ßi çok forumdan ßiLgi topLadım £dindim ama yapamadım sonra ircservices-5.0.63 kurdum çünki ßöyLe anLatıLıyor forumda hatasız ßi şekiLde kurduğuma £minim çünki hata vermedi şimdi ßende Unreal3.2.3 kuruLu ßirde ircservices-5.0.63 kuruLu şimdi ßen ßu ircservices-5.0.63 ü nasıL çaLıştıracam da aktif haLe getirecem noLursunuz aLLah rızası için ßiriniz yoL gösterin ßi açıkLama yapın ßi haftadır uyku uyumadım şimdiden ßütün üstadLarıma çok teşekkür £diyorum. |