Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Kasım 2008, 15:46   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Özbek Pilavı






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler:

2 su bardağı pirinç
3 su bardağı su
250 gr. kuzu eti
1 adet soğan
2 adet havuç
Tuz, yenibahar

Yapılışı:

Önce kuşbaşı doğranmış eti tencereye alın, suyunu çekene kadar pişirin. Daha sonra rendelenmiş veya blendırdan geçirilmiş soğanları ekleyin.


Soğanlar pembeleşince rendelenmiş havuçları ve ıslatılmış, sonra da yıkanıp süzülmüş pirinci ekleyin ve 2-3 dk. kavurun.

Sonra 3 bardak suyu, tuzu ve yenibaharı ekleyin. Suyunu çekip üstü göz göz oluncaya kadar pişirin.

Afiyet Olsun...

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet