Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Kasım 2008, 14:53   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bıçak Tatlısı





[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Malzemeler;

1 Paket Margarin
2 Su Bardağı Süt
3 Su Barağı Un
1 Adet Yumurta
Şerbet İçin:
500 gr Şeker
1,5 Su Bardağı Su
1/2 Limonun Suyu

Yapılışı;

Önce şerbeti hazırlayın.Bunun için şeker ve 1.5 su bardağı suyu kaynatın.Limon suyunu ilave edin.

Derin bir kapta margarini eritin.Sütü ekleyin.Kaynadıktan sonra altını kapatın.Unu azar azar ekleyin.Sürekli karıştırarak hamur yapın.Hamur ılınınca,yumurtayı ekleyin.İyice yoğurun.Hamuru fırın kabına yayın.Elinizle düzeltin.Bıçakla baklava dilimleri şeklinde kesin.
Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında üzeri kızarana dek pişirin.Fırından çıkınca üzerine soğuk şerbet gezdirin.4 saat dinlendirip,servis yapın.

Afiyet Olsun...

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver