Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Kasım 2008, 12:44   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sebzeli Baharatlı Tavuk





[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Malzemeler;

1 tavuk göğsü
200 gr. mantar
2 küçük kabak
2 kırmızı biber
2 sivri biber
1 çay bardağı sıvıyağ

Sos için;

4 yemek kaşığı zeytinyağ
1 yemek kaşığı toz şeker
½ limon suyu
1 yemek kaşığı mayonez
1 tatlı kaşığı hardal
1 tatlı kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı köri
1 çay kaşığı fesleğen

Hazırlanışı;

Tavuk, kabak ve kırmızı biber jülyen doğranır. Sivri biber, mantar küçük doğranır.

Bir tavaya iki kaşık yağ koyulur, kabaklar 5- 10 dakika sote edilir. Bir kağıt havlu üzerine çıkarılır.

Tekrar yağ koyulur sırayla kırmızı biber, sivri biber, mantar ve tavuk sotelenir. (ayrı ayrı)

Sos malzemeleri bir kasede çırpılır. Sotelenmiş malzemeler geniş bir kaseye alınır, sos üzerine gezdirilir ve sebzeler ezilmeden karıştırılır.

Servis için tabağa alınır.


Afiyet Olsun...

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver