16 Ekim 2008, 01:32
|
#18 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Haftanın Help Departman Polemiği < 3 > E-Kolay.NET / #Help
| DeLioP Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Her alanda ve her yerde Ekolay.Net IRC Sunucusunu karalamaya devam eden kişiler bakıyorum aynen devam ediyor karalamaya.. Neyi paylaşamadığınızı da anlamıyorum. Ekolay IRCd kurumsal bir sunucu ve ne size nede başındakilere kalacak bir yer değil. neden hala sahiplenme içgüdüsü ile devam ediyorsunuz. O Ekolay o IRCd yi kapatır yinede sizlerin eline bırakmaz. Sağa sola saldırıp çirkef atmayı kesin artık. Adamlar sizi artık ne yaparsanız yapın tınlamıyorlar. hala akıllanmadınız. Son olarak ilk yazdıgım konulardaki bir cümleyi tekrarlamak istiyorum. "Madem beğenmiyorsunuz neden hala ordasınız." İyi Forumlar...
| Kurumsal bir hizmet'te, sahislara " girme, begenmiyorsan soyle etme, boyle etme " gibi bir statu gerceklestirilemez.Cok acemi ve amator konusmalar bunlar. Madem temsilen 3-5 şey yazayım diyorsun, o zaman ; İnsanlara daha güzel mesajlar ver buradan, daha iç açıcı daha oturaklı.Her ekolay basliginda ve her baslik altinda yine sizler.Soyleyeceklerim; sen ve senden kac tane var ise onadir. 1-) E-Kolay.NET Butun Portal\Kanal'larinda,Kisi ve kisilerin, (Personel veya temsilen bulunmakta olan sahislarin), kullanicilarina karsi, usluplerine dikkat etmelilerdir.Ve hitapta bulunurken, "GAZA" gelip haddi olmayan cumleler’de bulunmak gibi luxu yoktur. 2-) E-Kolay.NET Hic bir uye\kullanicilarina, bu tarz’da yaklasim soz konusu degildir. 3-) Bu tarz hitapda bulundumu? İsindende olur yerindende, hem personeli, hem temsilcisi. Bu saydigim sIklari ve davranislari, bana bizzat Numberone ogretmistir.Ve buna benzer bir cok seyide ondan ogrenmis gormusumdur.Yabanci biri degil, Numberone ogretti ok. Daha cok sayardimda neyse, yuzun kalmistir artik kurumsal nezaketlerden soz etmeye. Numberone yoklugunda dogru\yalan her ne olmus ise yoklugunda boslugu bulmustur suan'ki “yonetim”..Cok guzeliz,harikayiz,cosuyoruz, adeta ucuyoruz falan gibi cumleler kurup insanlari kandirmaninda alemi yok.Eski havasi olmadigida bir gercektir.Bu help durumu hemen hemen butun sunucularda genel bir problem biraz, birazda yonetim pasifligi ve kaybetmeden yana olan akil ile hareket icinde olmaktandir.İnsallah Numberone geldiginde eski havayi yakalar.Eski, Dj, Helper, Global, ve dagilan kullanicilarini toparlamak adina en guzel girisimi yapar. Son olarak ise, Deliop; gelmisi gecmisi konusma bosuna.Gecmistekiler bir patlarsa ne yuz kalir ne kas ne goz bu foruma bakmaya.Senin dudagini ucuklatmak icin atardimda suraya 3-5 sey, itin hatri yoksa, sahibinin hatri var Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. derler.Biz sahibinin hatrini biliriz,itin degil.
Konu PopSy tarafından (16 Ekim 2008 Saat 01:46 ) değiştirilmiştir.
|
| |