Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ekim 2008, 21:00   #45
bøCek
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sunucu Koruma Botu (Check - Komut ve Kontrol Sistemi)

Sahsen ben yakından goruom hergun botu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
HaLıL'cım emegine saglik alirdim ama UnreaL Sistemi oldugu Icın bot Isıme yaramiyor Emek'ının Hakkını Sonuna kadar alabilirsin. Sonucta Emek verıyorsun. İstersen Yayar Istersen Satar. Emek Senin emek'ın bot senin botun. + dikkatimi ceken isyankar16 arkadasim. Sende msjLarını Okudumda boTu Chok merakLa bekLıorsun hos guzeL ama N'den bu konuda Israr ve Alaycı davraniyorsun. İsterse botu sımdı verır Isterse duzenLemelerı bittikten sonra yayar. N'den bu kadar carpici konusuorsun ? aLip editLiyip piyasaya ben yaptim dercesine bi havan var
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) Neyse HaLıL'cım Koruma botun guzel benim Chok hosuma gıden surası Oldu

<Check> Merhaba, Check Botu Komut ve Kontrol Sistem Tabanlıdır, Sunucuyu Korumak için Hazırlanmış Bir Robottur.

Yok Canim mixer
meyve filan skıormu bu Robot yoksa temizlik fiLan yapiormu

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver