aBso Script Çıktı … Tarih 03.10.2008
aBso SCript içerisinde neler mevcut. Script Admin,Helper,IRCOP,Operatör, User Kullanicilari olarak tasarlanmiştir. Bunlarin Hepsine Geçiş Çok basitdir.
Admin Modu ve Özellikleri : Otomatik Oper Pass ve Nick Şifre Girici, Broken Pipe Korumasi, Clone Saldiri Korumasi, Nick İnce Yazma Özelligi, Client Exited Korumasi, Excess Flood Korumasi, CLone Uyarici, İp Şehir Ülke bulucu, Proxy Korumasi, Random Nick İdent Korumasi, Auto join Addonu, Away Addonu, 2 Çeşit Oyun, Özelden ve Kanaldan Seslenme Remotesi, Winamp Ne Dinliyorum Özelligi, PixeL Resim Addonu, Tüm Özelleri Kapatma Remotesi, Otomatik Nick İdentify Sistemi, Sunucudaki Tüm Noticeler Hakkinda Özel Rapor. Kimler ZLine Atti Kimler ZLine Açti Gibi. Op Deop Teşekkür Addonu, Whois Görme Sistemi, Uyarili ve Tekrarinda Kill Whois Sistemi, Client Exited Korumasi, Helper ve Operserv Full komutlar, Bad Nİck Korumasi, Ban Koruma Addonu, Memo Gönder Oku Sil Addonu, Services
bot Oluştur Addonu, Kısa Yol tuşlari Sadece Admin, IRCOP Arkadaşlara Özel Yazilmiştir. Bu Sadece Admin Arkadaşlar için Gerekli Addon ve Kodlar
Helper Modu Özellikleri : Eğitim Bölümü, Bu bölümde Gerekli ögreneceklerinizi ögrenebilirsiniz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Proxy ve Random Koruma, Bad Nick Korumasi, Help Kanalina Join Part Korumasi, Helperler için Kısa Yol tuşlari En iyi Şekilde Tasarlanmiştir. Admin Modundaki Özelliklerin Bir kaçı daha ! Hepsini Yazmiyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Operatör Modu Özellikleri : Bir Kanal Korumasi İçin Nelere Gerekli ise FULL Mevcutdur. Tek tek Yazarsam Sıgmaz Buraya
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. User Modu Özellikleri : Normal Rahat BAsit ve İstediginde Kullanacagi Özellikleri açabilicegi Kaliteli bir
mIRC !
Script hakkında bu bilgiler yeterlidir. Scrİpti Kullanan Arkadaşlarin Yorumlarini Beklerim..
Script Hakkindaki tüm bİlgiler
F12 Tuşunda Mevcuttur.
Resimler..
Giriş Resmi :
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kanal resmi .
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yapimci : absolut
Version : aBso
Hakkımda : İstanbul, Yaş 20, Adım : ( Naim )
Script Virüs Taramalar : ESET, Norton, Kaspersky, Awast
Download Linki :
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]