Uzun süredir senin sorduğun gibi sorular sorulmuyordu. Sorusu olan önce Arama linkini (
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]?) kullanıyordu, ve istediği konu hakkında anahtar kelimeleri arayarak aynı soru daha önceden sorulmuşmu diye arıyordu, eğer o kadar sonuç arasından istediği yoksa, sorusunu en iyi anlatan kısa tek cümlelik bir başlıkla, sorununu en ince ayrıntılarına kadar anlatan sorusunu yazıp bizden yardım bekliyordu, acil hızlı help me gibi gereksiz cümle kullanmanın soruyu yazan kişiye hiç bir şey kazandırmadığını biliyorlardı. Eğer cevap gelmediyse aynı soru için yeni bir başlık açmıyorlardı, kimse burda yardımcı olduğu için bir şey kazanmıyor, kimse bana yardım etmeye zorunlu değil diye düşünüp, başka forumlara sorularına soruyorlardı veya mirc.hlp dosyasını karıştırıyorlardı. Ama sen sanırıım yukarda yazdıklarımın tam tersini yaptın ve bana bu uzuuuun yazıyı yazdırmak zorunda kaldın. Tebrikler
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.