Cevap: Gravity ( Asker )
| Crips Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Diosun yani 15 ayLık dayagımı 1 ayda yedim geLdim ;love Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | dayak deqiLde çok Süründüm camurda o zoruma gidiodu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ama bitti yapmayanLar duşünsün aRtık
__________________ Başarılı olduğunuz işlerde, herkesin sizi aLkışlamasını beklemeyin. Çünki bazı eLLer o sırada sizin kuyunuzu kazmakla meşguldür... Kaybetmekten korkumuz yok, Gitmek isteyen Koşsun... |