Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ocak 2005, 16:25   #7
Alience
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)

Ilginç bir yazı yazdık hemen modluğa saldırılmış?!. O zaman TurkCodes a girip neden pişman olduğum sizi enterese etmiyorsa yazıyı neden yazdınız! ne alaka diyecek olursanız sizin yazdığınızla aynı mantıktan dolayı pişman olmam yatıyor işin altında yoksa oraya turkcoders i reklam olsun diyemi yazdın?
Ben sana bir şey sorayım o kadar saldırmışsın banada Script'i ne için yazarlar? hadi cevabı duyacak gibiyim e. ile başlıyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
. bir şeye kabahat bulma konusunda tebrik ediyorum pi kadar bir donuş gerçekleştirmişsiniz ilk yazınızı okumanızı tavsiye ediyorum ayrıca sadece Ben de iyi bir coderim yazsan bence daha iyi olurdu çünkü o son yazdıklarını senin hakkında düşünmeye başladımda
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Birde burası forum ise her yazan gibi burada herkez fikrini yazmada özgürse sizde yazıyorsanız neden ben yazamıyorum? bana özel bir durummu var!
Son olarak, haklısın bu tür threadi benim tahminimce yazabilecek kişilerin scripting bilmemesi %99 o mantıkla ilk mesajımı yazmış bulunmaktaydım.

Konu Alience tarafından (15 Ocak 2005 Saat 16:34 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver