Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Eylül 2008, 16:12   #9
Malthus
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 16 > SohbetOZEL.Org [2008]

Çok fazla yorum yapmamama rağmen sohbetozel.org hakkında ki düşüncelerimi paylaşmayı istedim. Buna neden olan şey RoCKeR'ın orada bulunması ve de kendisini artık iyice geliştiren Collettivo'nun bulunmasıdır. Onur karakter olarak, İNSANLIK olarak, dürüstlüğüyle fazlasıyla ön plana çıkan bir yöneticidir. Her geçen gün o sunucunun daha iyi olacağını biliyorum. Eh arada çürükler oluyor, bunu kendileride biliyor. En son 2 hafta önce girmiştim. 1 ay önce abi/kardeşlik olayları vardı. Onur bu tür olayların önüne geçmiştir diye düşünüyorum ve ekliyorum.. Şuanda 10'larca saçma sapan sunucular mevcut. Bazılarının alt yapısı iyi, bazılarının ise yalnızca kadrolaşması iyi. Bir türlü bu iki temel prensibi dengede tutamadılar. Hem alt yapıyı iyi kurup, hemde profesyonelleşmeyi ne kadar hızlı bir zaman diliminde gerçekleştirirseniz o derece iyi olacaktır. Lakin büyümek için çok fazla acele etmeniz taraftarı değilim. Yerinizi insanlara tanıtmadan önce mükemmel bir hale getirmelisiniz. Kullanıcı çekme potansiyeliniz var. Şöyle düşünün;

Bir eviniz var. Evinizin dış görünüşü iyi, lakin içeriye girildiğinde henüz dekarasyon tamamlanmadığı için eve giren misafirin göz zevkini bozabilirsiniz. İlk intiba her zaman önemlidir. Burada evi server, dekarasyonu ise sistem ve de yöneticiler olarak düşünürseniz " ? " işaretinin aklınızda kalmasına da izin vermemiş olursunuz..

Tüm kalbimle başarılar diliyerek, elimden geldiğince yardım edeceğimi bilmenizi isterim. Görüşmek dileği ile..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver