29 Eylül 2008, 06:01
|
#6 |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Haftanın Polemiği < 16 > SohbetOZEL.Org [2008]
Şöyle birşey söylemek istiyorum, RoCKeR ve Colletivo da bunun en büyük şahitlerinden birisidir, askerden geldiğim ilk günlerde sunucuları geziyordum, Sohbetozel.org 'ye bir arkadaşım davet etmişti, şuan nickini hatırlamıyorum girdiğimde sıradan yeni açılmış bir sunucu tablosu vardı, 10-15 user vardı sunucuda. Fakat gördüğüm bir manzara vardı ki hummalı bir çalışma içerisindeydiler sunucu genel yönetimi olarak... Bu arada askerden gelme tarihimde 22.08.2008, bugün ise 29.09.2008... Bu kadar kısa bir süre zarfında bugünlere getirmek hakikaten basit bir olay değil, fakat çekememezlik yada kişilik bozukluğu olan bazı çevrelerce sunucuya çirkin saldırıların olması çok üzücü, fakat bunları artık IRC'de garipsemiyorum, Türkiyenin hatta dünyanın dört bir yanından insanlar bu platformda kullanıcı, yani bir çok kişilik,karakter,örf,adet,din vb.. insanlar topluluğu var. Eğer ki bu kadar kısa zaman da "sohbet" gibi IRC dünyasında Googleda en iyi hit alıncak kelime de 1 ve 2'lerde oynuyorsa Sohbetozel.Org, önümüzde ki günlerde çok daha iyi günlerin Sohbetozel.Org'i beklediğini söyleyebilirim. Sunucu yönetiminin genelide IRCForumlari kullacıları ve yöneticilerinden oluşmakta gördüğüm kadarıyla. Bilindiği üzere IRCForumlari yöneticileri de seçkin insanlardan seçilmektedir, o yüzden yönetim ile ilgili bir açıklama yapmak gereği duymuyorum. RoCKeR'da Sohbetozel.Org için ayrı bir şanstır bunuda ayrı bir parantezde belirtmek isterim. Sohbetozel.Org yönetimine bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim. Saygılarımla |
| |