Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Eylül 2008, 04:50   #67
SeYH_SaMiL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yanıt: KAOS Soru cevap botu(Türkçe Edit)

SeYH_SaMiL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Aşağıdaki Linkden indirebilirsiniz İçersinde Botun kurulumuna Dair Anlatımda Mevcuttur.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kolay gelsin,iyi Eğlenceler.

Hani ben iki sayfa öncesinde veridğim bu linki yazdığım günden bu güne kırık olma ihitmali olmaması nedneiyle kızacakken
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
senin attığın postları görünce bu insnaların ya görme zorlukları yada anlama zorlukları olduğunu düşünerek bişey demiyecekdimde seni tebrik etmeden geçmiyeyim istedim. Foruma upload etmiş adam link kırık değil ben kaç hafta önce eklemişim ve link kesinlikle krık olamaz adamlar tüm linkler kırık diye yazmış be arkadşaım ilk sayfalar kırık güzel kardeş bari son sayfalarada bakı ver adam iki postta bir aynı linki vermiş tıkla indir...

Neyse GemLik in vermiş olduğu linkden foruma upload edilmiş dosyayıda indirebilirsiniz kırık değil. Benim postumda vermiş olduğum linkde kırık değildir. Emin olun kırılacak linki yazmam ben : )

Kullanıcak arkadşalara şimdiden iyi eğlenceler, tekrar sabrından ötürü tebrikler GemLik.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan