komik değil gerçi ama böyle her gün geliyor bana sabahtan akşama kadar bunlarla uğraşıyoruz :Q buda az önce beni msn listesine eklemiş güya beni kandıracaklar ya :Q Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (E-posta Adresi Doğrulanmadı): slm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (E-posta Adresi Doğrulanmadı): nbr Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (E-posta Adresi Doğrulanmadı): seni Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (E-posta Adresi Doğrulanmadı): süsük Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (E-posta Adresi Doğrulanmadı): te Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (E-posta Adresi Doğrulanmadı): kay Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (E-posta Adresi Doğrulanmadı): dedim | Ś¢нωєρρєs | pOLi |: süsük ? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (E-posta Adresi Doğrulanmadı): ne | Ś¢нωєρρєs | pOLi |: süsük nedir? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (E-posta Adresi Doğrulanmadı): one Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (E-posta Adresi Doğrulanmadı): demek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (E-posta Adresi Doğrulanmadı): bilmem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (E-posta Adresi Doğrulanmadı): nedir | Ś¢нωєρρєs | pOLi |: :q |