Cevap: ConferenceRoom ident Kısmı ile alakali
| AstalavistaBaBy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Ne ALakasi Simdi TwiLight Floodlan Identin Alakasi Maydanozlugu Ne Simdi Onun Onu Ben ANlamadimda. Cybersoft: Söle Yapcan irc.Panen Varsa Users Kismini Tikla Class Name: Password: Var onun Hemen Asagisinda Add New Masks usermask@hostmask var oraya
Ordan istedigin identini Ayarliyabilirsin ~Kelime@ Basinda isareti Koydunmu Olur Kaldirdinmi Olmaz. Komutlanda Yapmak istersen
/as client z-default mask del *@*
/as client z-default mask add Kelime@*
Dikkat et Basina Istemedigin isareti Koymadim
Akabinden
/as client z-default enable z-default clientini aktif hale getirir Hepsi Bu Kolay. Gelsin.. istedigini Yapmis Olursun.. Herhangi Bisi Olsa Pm. Atabilirsin Bilgi Paylasim...Her Zaman Basariyi Getirir. | Evet dediklerinin bir kısmı doğru fakat sadece komut olan kısmı panel olan kısmı yanlıs ama ben sana söyliyeyim senin konuya giriş uslübun yanlıs.Ne kadar verdiğin bilgi doğruda olsa bu şekilde konuyu giriş yapman bütün doğrularını götürür.Panel o işareti otomatik koyuyor.Herneyse ne kimseye gereksiz yere hakaret edin nede insanları rencide.Gerekli olan butun komut ve bilgiler verilmiş sanırım.Polemik yaratmak istemiyorsanız polemiği başlatmayın,burda kimse sınava tabi tutulmuyor sadece herkes elinden geldiği kadar bildiklerini paylaşmaya çalışıyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Konu Jetnet tarafından (05 Eylül 2008 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.
|