Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Eylül 2008, 23:54   #2
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye rezil rüsva oldu

* * *

Bu anlattıklanlar aynı sırayla salı akşamı RTL’de yayınlandı.

Her bölümün arasında da Türk bayrakları dalgalandı, sahillerden görüntüler yayınlandı.

Sonunda da toplu bir hesap çıkardılar.

"Bir Almanla bir Türk’ün Türkiye’de yaptıkları günlük harcamalar arasındaki fark 108-110 euro civarında" sonucuna vardılar...

Yani açıkça "Bu Türkler bizi kazıklıyor" dediler.

Şimdi siz Almanya’da istediğiniz kadar turizm reklamı yapın, salı gecesi RTL’yi izleyen milyonlarca Alman’ın kafasındaki "Kazıkçı Türkler" imajını silebilir misiniz?

Hem her şey dahil sistemlerle en ucuz tatil cenneti ol hem de kazıkçı olarak anıl...

Bir de üstüne böyle rezil ol...

Esnafından otelcisine kadar hálá turizmi öğrenemedik ya ona yanıyorum.

Bu yabancı anneler çocuklarını sevmiyor!

İnsan tatilde bolca etrafını gözleme fırsatı buluyor, sonuçta da sinir hastası olarak geri dönüyor.

Geçen hafta sonu şezlong gündemimde Türk anneleri vardı, bolca onları gözledim.

Türk anneleri ile yabancı anneler arasında ciddi davranış farklılıkları var. Bizimkiler sürekli bir uyarı halinde;

Çok açılma çocuğum boğulursun...

Orada durma başına güneş geçecek...

Oynama diyorum sana şunlarla...

Ayağına terliğini giy...

Gözüne kum kaçacak...

Plaj gibi çocukların en rahat edecekleri yerde bile sürekli uyarı, sürekli uyarı...

Hani çocukların akılları biraz daha hızlı gelişse eminim hepsi "Yeteeeer beeee" deyip isyan bayrağını daha o yaşta açacak.

Oysa yabancı anneler çocukların üzerine hiç bu kadar düşmüyor.

Ne yani onlar çocuklarını bizimkilerden daha mı az seviyor, daha mı az düşünüyor.

Onlar "yapma, etme" diye sürekli uyaracaklarına çocuklarıyla birlikte hareket ediyorlar, sürekli uzaktan kontrol ediyorlar.

Sonra bizim o erkek çocukları büyüyor, annesine düşkün adamlar haline dönüşüyorlar...

Ee olan yine bizim kadınlara oluyor, anne sözünden çıkmayan adamlarla uğraşmak zorunda kalıyorlar.

Kaynak: HÜRRIYET GAZETESI

Konu Dilara tarafından (05 Eylül 2008 Saat 00:11 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver