04 Eylül 2008, 10:53
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Oysa Gelirsin diye ..
Oysa gelirsen diye bekledim seni geleceğini umut ederek gelirsen diye hayaller kurarak bekledim seni bazen yıkıldım bazen unutuldum ama seni unutmadım, unutamadım
seni bekledim hep ıssız bir sokağın ıssız evindeki buğulu camlarında seni bekledim belki gelirsin diye
benim bu halimi görüpte bir daha gitmezsin diye bekledim seni beklerken uyudum hep soğuk odamın sıcak yatağında titrerken dişlerim ısrarla senin adını fısıldadım inatla
kalktığımda sabahları ilk senin için hazırladığım yatağa senin için yaptığım yemeğe baktım olurda gelmişte yatmışsındır olurda sana ağlayarak hazırladığım yemeği yemişsindir beni sessizce öpüp belkide sabaha kadar başucumda beklemişsindir
olurda... ama hep olurda diye tıkanıp kaldı cümlelerim hiç olmadı
hep olmasını istedim ama olmadı
seni tren garlarında bekledim paslanmış tekerler arasında parlayan yüreğimle senin için durmaya hazır kalbimle
seni bekleyen minicik gözlerimden akan kocaman yaşlarla bekledim seni nerden bilirdim senin dönmeye değilde ölmeye gittiğini
nerden bilirdim arkandan beklemelerimin sadece bir beklenti olduğunu nerden bilirdim anne sen söyle
senin beni bırakıpta yanlız başına uzak diyarlara gideceğini bir hayalin arkasında hayali beklediğimi nerden bilirdim anne
yemeklerimin bozulupta hazırladığım yatağın hep soğuk kalacağınınerden bilirdim anne
seni sevemeden kaybedeceğimi beklediğim tren garlarında adının bile anılmayıp buğulu camlara yazdığım adını benden başkasının okuyamayacağını nerden bilirdim anne
bir sabah uyandığımda yanımda kimse yokken yine dayanamayıp
tek kurşunu sana dönüş bileti yapacağımı elvada yanlızlık derken sana kavuşacağımı... Alıntıdır. |
| |