Burçlar ve Yetenek Potansiyelleri
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. KOÇ: ASKERLİK VE POLİTİKA , SPOR Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. BOĞA: PARA İLE İLGİLİ TÜM İŞLER VE MİMARLIK, ŞEHİR PLANLAMACILIĞI Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. İKİZLER: SEKRETERLİK VE SATIŞ, TİCARET Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. AKREP: BANKALAR, CENAZE EVLERİ, BÜYÜK FİNANS KURULUŞLARI, YERALTI KAYNAKLARI İLE İLGİLİ TÜM FİRMALAR,GİZLİ TEŞKİLATLAR VE HATTA MAFYA Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ASLAN: KURGU VE MODA Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. YAY: REKLAM VE ÖĞRETİM, FELSEFİ VE DİNSEL KURUMLAR Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. BALIK: HASTAHANE , BAKIMEVLERİ, YETİŞTİRME YURTLARI, CEZAEVLERİ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. BAŞAK: KAMUSAL İLİŞKİLER VE İLAÇ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. KOVA: BİLİM VE TEKNOLOJİ, DERNEKLER, OKÜLT DERNEKLER, SPOR KULÜPLERİ,YARDIM DERNEKLERİ , TAKIM KURMA,ÇAĞI DEĞİŞTİRECEK ÜRETİMLER Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. TERAZİ: HUKUK VE İNSAN İLİŞKİLERİ , SÖZLEŞMELER, DANIŞMANLIKLAR,
ESTETİK MERKEZLERİ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. YENGEÇ: DANIŞMANLIK VE SERVİS, DEKORASYON, AŞÇILIK Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. OĞLAK: DEVLETE AİT KURULUŞLAR, YÖNETİM KADEMELERİ, ŞİRKET YÖNETİCİLERİ |