Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ağustos 2008, 17:35   #18
Erva
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IRCap Script (türkçeye çevirildi!!!)

peki bırsey dıycem..pek ben anlamam scrıpt yazılımından..mesela yıne kızacaksınızda yabancı scrıptlerıne otamatık guncelleme yukler..mesela mırc actıgında scrıpt kendını otomatık tarar ve gunceller bır kutu caılır..scrıpt adını yazcamda yasak dıye vermıyorum.sızde oyle yapsanız kımsede ben caldım ben yaptım dıyemez.sanırım ben pek anlatamıyorum sorun orda scrıpt yazılımından cunkı asla anlamam sadece ıste kullanmasını komutları ytakıp ederım kullandıgımın ozellıklerınıde ıncelerım yanı oylesıne kullanmam cunkı emek verılmıs hak ettıgı saygıyı gostermeye calısırım.bak sımdı ısım vermıycemde cogu scrıpttı bılıyorum o yuzden dedım .yanı mesela senın scrıptını kullanırsam dıkkat ederım ozellıklerıne 2 sene sonra bırınde baska ısımlede gorursem cekınmem senın oldugunu derım...bu senın megeıne saygımdandır.yanı aslında karalamak ıcın demıyorum ama malesef ıste.bazen yanlıs anlasılma oluyor.belkı bugun benı kınayan yarın tsk eder cunkı onunda scrıptını baskasında gorursem tabıkın derım onun megıne saygımdandır

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver