Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ağustos 2008, 16:00   #1
Editor
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hash Badnick Atmıyor ?

Öncelikle S.a

goXXip'in yapmış oldugu Bir Badnick Koruması ;

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias badnick { if -* iswm $1- { hdel badnick $hfind(badnick,$remove($1-,-),1,W).data hsave badnick badnick.data } elseif $1 == list { echo -a ----------BadNick Listeniz------------ var %i = 1 while %i <= $hget(badnick,0).item { echo -a %i $+ -) $hget(badnick,%i).data inc %i } } else { hadd badnick $r(0,999999) $1- hsave badnick badnick.data } } on 1:start: { if !$findfile($mircdir,badnick.data,1) { hmake badnick 100 hsave badnick badnick.data } else { hmake badnick hload badnick badnick.data } } on 1:join:#: { if # == #sag || # == #sako || # == #sago { if $me isop # { if $nick iswm $hfind(badnick,$nick,1,W).data || if $nick isin $hfind(badnick,$nick,1,W).data { ban # $nick 2 kick # $nick İzin verilemeyen Nick Kullanıyorsunuz. ( Mask: $hfind(badnick,$nick,1,W).data } } }

Ben Bunu ekledim Neyse /badnick nick şeklinde ekleme yapıyor.Fakat işlevi yok.Kanala listeye ekledigim nickle giriyorum fakat atmıyor. Sorun nedir ?
Bide Hash !badnick Nick !badnicksil nick + İşlev Şekline Olursa Çok makbule geçer. Şimdiden Teşekkürü Bir Borç bilirim Kolay Gelsin.Yardımı Geçen Herkeze Şimdiden Teşekkürler .

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet