Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ağustos 2008, 12:22   #6
Çevrimdışı
Collettivo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bu kitapların dumanı üstünde




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ekrem Muhittin Yeğen’in ‘Yemek Öğretimi’ dizisinin bu dördüncü cildi pilav, makarna, hamur işleri ve çok sayıda börek tarifini barındırıyor. Cumhuriyetin ilk yıllarına uzanan yemek kitaplarıyla ustalığını tescil etmiş Yeğen’in kaliteli bir baskıyla sunulan tarifleri, görsel malzemelerle de olabildiğince desteklenmiş. Çilav olarak bilinen İran pilavı; patlıcanlı, zeytinyağlı, ciğerli pilav, Sultan Reşat usulü pilav; Breze soslu makarna; Floransa, Napoliten ve Negresco tarzı makarna; fırın makarna, makarna graten, kuşbaşı etli makarna; kesme makarna hamuru, mantarlı kenelloni; tatar böreği, saray böreği ve serpme hamur böreği, birçok tarif barındıran kitaptan birkaç örnek.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver