Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ağustos 2008, 04:22   #89
PopSy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]

SN KayitsizUye

Size " Devoted " arkadasim cevap vermis sagolsun.Hic bir real arkadaslik\gorusmusluk yok.( herseye sanal gozuylede bakmiyoruz,gun gelir gorusuruz cayimizida iceriz muhabbetimizide ederiz. ) Buralar buralar (: gelip gecici buralar, onemli olan burada tanistigimiz guvendigimiz arkadasliklari sanal disina cikarmak kazanmaktir.Yoksa pekde birsey kazandirmaz buralar.Keyif alayim derken; insanlarin duygulariyla,insanlari bilmeden tanimadan yargida tutmak ile yakismaz tutumlar ile var olmak cok yanlis.Demissin’ki Kurumsal davraniyorsun¿ Benim elbette tavrim olacak.Bahsi gecen yer bir sirket portalidir.Ben uzun sure orada kaldim.Birakta havasindan suyundan tatmis olayim (: Tavrimda tarzimda net ayrildigim yer e-kolay yonetim mevkisiydi.Ekolaydan temelli ayrilmadim..Nasil ve neden ayrildigimda kisa kisa belirtmistim.Tekrar tekrar ustunden gecmeye gerek yok.Abilik etseydin ekibine diyorsunda, bu ayriligi nicin gerceklestigimi bile bilmeden boyle direkten hazir cevaplarda yanlis.Cevabini alamicagin ne soru sor,nede hem sorup hem cevaplar gibi tutum sergileme.Ben abilik etseydin dediklerinle msn,tel & irc araciligi ile muhabbetimi onlardan hic bir zaman eksik etmiyorum. Diyorsunki¿ sahsi is yapiyordun? buyur sunucu duruyor henuz kapanmamis diledigine sor,ne gibi sahsi is yapmisim bende merak ettim? Global operatorleri bile ozenle seciyordum.EKolay.NET bunyesinde gorev aldiklari icin en dogru kisi\kisileri secmekle sorumlu birisiydim.En ufak sorun ucunu aliyorda gidiyordu bu yuzden sahsim ozenerek secmistir. . Her ne sebepten olursa olsun bahsettiklerinin bir cogunun ayri ayri degerleri vardir.Hepsi birbirinden iyi insanlar & niyetleri temizdir. Naughty,MichaeL agirlikli olarak uzerimde onlarinda emekleri vardir.Burdan onlarada tesekkurlerimi borc bilirim .(: .... RhomantiC'in gecesini gunduzune kattiginida bilirim.Anlatmaya gerek yok ya aslinda bu arkadaslari. iste her zaman demisim +lar unutulup -ler hatirlanmasin diye.. Onlarin sayesinde onlarin destegi ile e-kolay'da guzel yerlere geldim.Onlarin sayesinde bazi kisi\kisileri tanimis oldum.Onlarinda emekleri buyuktur.Buda asla inkar edilmesi soz konusu olamaz.Suan’ki yonetimde sunucuyu taniyor tanimaya calisiyor icraatleri -\+ artik onu Numberone gelip gorup degerlendirip dusunup karar verecek kisidir.

Hem ciddiyet ile isimizi yaptik hemde girgirimizi samatamizi yapmisizdir.Falanin filanin ozelini,arkadas bildiklerimizin guzel ortamlarin guzel konusmalarini printlerini vb ( ozel ) seyleri herkesin gormeye mecbur gibisinden tutum sergilemedik.Kimsenin arkasindanda kuyu kazmadik.Bir bunu dusunemedik bir bunu hesap edemedik.Iyikide boyle seyleri huy edinmedik..En azindan surda kendi ismimizle yorum yapiyoruz..Bizim yapimiz bu & biz boyle gorduk boyle hizmet verdik e-kolaya..
Fesatlik yapan herkimse onadir sozum;
Hic bir zaman kotulemedik kotulemeyecegiz ( kotulensekte ). Biz bize yakisani laikiyle yapacagiz.

Disarida hayat var, ya$am gurul gurul akiyor ( Saygılarımla..)
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver