Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Ağustos 2008, 14:17   #88
SarayLi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
anlamak 1 saatimi geçti vallahi hepsini okudum anladığım birileri birilerinin yazdıklarını okumamış birileride birilerinin yazdıklarıyla alaka kuramamış
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
resimler ortalığı karıştırmış olsa gerek eskik resimlerinde koyulmasını isterdim ki konu neden bu kadar alevlenmiş anlamış olurduk. o kaldırılan resimler bir zahmet koyulursa daha hem fikir olacağız. devoted oxigen popsy eski yönetici oluyorlar sohbet ekolayda dimi belliki istekleri üzerine çıkmışlar be güzel anlatıyorlar üstü kapalı konuşsalarda içlerinde ekolay sevgisini belli ediyorlar diğer post kasanlarda kimisi doğru kimisi yanlış yazmıştır bunu dediğim gibi kaldırılan resimleri görseydik anlardık diye düşünüyorum. Kimse tam değildir arkadaşlar herkesin hatası olabilir önemli olan birliktir güce güc katmaktır ortamı büyültmek yüceltmektir ben böyle düşünüyorum sizler için devoted allstar popsy çok güzel konuşmuşsunuz yalnız SONHAVADIS ark. doğru bir konuyu ortaya koymuş. (Numberone) röp. vb diğer yöneticilerin röp.larını ben hep takip ederim yıllardır ederim.Oradada pislik grup gündeme getirilmişti bu insanlar insanların resimlerini msn kayıtlarını bir çok aksiyonun yer aldıracağı büyük zararlar vermişti sunucunuza bunlar sadece e-kolay sohbette değil başka yerlerde verdiler fakat en çok e-kolaya kayıp yaşattılar pislik grubunu Doğan Grubuna bildirip neden yasal işlem başlatmıyorsunuz bunu pek kavramış değiliz? bu insanlar insanları tahrikleyerek tehdit ederek bir şekilde sunucuya user kaybına sebebiyet getirmişlerdi siz bu insanları barındırıyorsunuz sunucunuzda nerde kaldı e-kolay'n yasal düzeni? adaletli konuşmak gerekirse adaletli olun demek düşer bize. Objektif prog. gelirsek objektif prog. Startv deki oturulan masada adam coskun beyi anlayamıyordu coskun beyse anlatamıyordu.O prog. sunucusu yüzünden sizin linkleriniz kaldırıldı dikkatinizi çekerim. Tecrübeli birisini çıkarsalardı objektif prog. bugün sizde bu sorunu yaşamayacak olurdunuz diyor noktalıyorum. iyi forumlar

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver