|
Alıntı: |
[Doğan Holding Bünyesinde var olan Şirketlerin isimLeri veriLiyor,YazıLıyor ÇiziLiyor ne kadar YanLış ve Suc TeşkiL edecek Boyutta yazıLar Mevcut.
ikkatini Dagıtarak irc.e-kolay.net sohbet sunucusu Dışına Çıkan arkadaşlara sesLeniyorum. Mevcut Dogan Holding Şirketlerinide İRC kapsamında Tutarak BelirtmeyeLim.Çünki farkında OLmadan Suc TeşkiL edecek DüşünceLerimizi SanaL aLem diye Dümdüz Yazıyoruz Bu Çok yanLış.
Hürriyete karşı suclar (5237 sayılı TCK.m.106-122) kanunun 113,117 ve 123ncü maddelerinde der ki :
Kamu Kurumu veya Kamu Kurumu Niteliğindeki Meslek Kuruluşlarının Faaliyetlerinin Engellenmesi Suçu (m.113)
İş ve Çalışma Hürriyetinin İhlali Suçu (m. 117)
Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma Suçu (m. 123)
İrc dışına ÇıkmayaLım.İrc adına PayLaşımLarda BuLunaLım.SucLardan Uzak duraLım.Ekolay.net değiLde irc.e-kolay.net olarak Belirtmeniz Daha GüzeL Olacaktır.Sadece İRC..
|
Burada bazı prtscn kaldırıldığı söyleniyor?Konu dağılmış bence gereksiz ikili atışmalar silinmesi güzel olur fakat burada dol kalitesi dile getirilmiş nasıl bir hizmet altında olduğu ve bazı kişilerin yaptığını dol olmadığını belgelemiş.İyi edilmiş.Bunu gören doldan biriside olsa memnun kalır? Hizmetini öven arkadaşımız zaten teşekkürlerini almış.Şuan sunucuya girdim ve bir arkadaşa sordum şirket yönetimi olduğunu söyledi.Burada Popsyde diyorki şirket yönetiminin gerçekleştirdiği bir "saygısızlık"
değil bazı kişi\kişilerin demiş.Bu çok ama çok normal.Madem o kadar yasalı tasalı konuşuyorsunuz Allstar bence ne olup bittiğini anlamak dinlemek gerekiyor.User bölünmelerine sebep yıllardır sizin o sunucuda
"pislik" grubu vardı? hatırlarsınız herkesin resmini vs alıyordu sitelerde yayınlıyorlardı.Bu kişi halen o sunucuda halen insanlar ile gün boyu dalga geçerek devam etmekteler.BUNU DOĞAN HOLDİNG BİLDİRİNDE ÖNCE ŞUNLARIN CEZASINI KESSİN. Sonra buraya girip yasal işlemlerden konuşun? Popsyde kötülencek veya kötü birşey yaptığını düşünmedim şahsen.Bence çok dobra konuşmuş bundan memnun kalabilecek insan Numberonedir çünkü kimse konu ile ilgili tam okuyarak yorum yapmıyor diye düşünüyorum.Bir an evelde o pislikler için yasal işlem başlatmalarını şirket sunucunuza bildirirseniz daha sağlıklı ortam olacağı inancı içindeyim.Halen o oluşulan
"pislik" ekip yüzünden bir çok kullanıcınız soğumuş ve giremiyor.Lütfen bu insanları adalete teslim ederek en güzel şeylerden birini yapmış olacaksınız.Direkten cümle kurmayalım Başarılar Ekolay Sohbet Sunucusuna.