Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Ağustos 2008, 08:20   #85
aIIstar
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]

07-08-2008, 21:40 itibari ile Haftanın PoLemiği acıLmış 19.08.2008 07:25
Haftanın Polemiklerinin Bir süresi varmı ben bilmiyorum.Acemiyim Çok
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ne oLması gerekiyor ?
Nelerin YaşanMası gerekiyor ?
BekLentiniz Nedir ?
İnceLiyorsunuz Okuyorsunuz Gereksiz ve Gecersiz Kıldığınız Postları siLiyorsunuz.Doğrusunuda Yapıyorsunuz Lakin 11 nci Gününe Giren Haftanın Polemiğinde YazıLan Tüm PostLara Baktığımda BirBirLeri ile sorunLarı Olan İnsanların SataşMalarını,Makam Mevki TartışMalarını,PrintLer logLar ile Savunma MekanizMalarının devreye sokulduğu Postları ve Kaos
yaratılacak Kadar ciddi Bir işLem Yapmamış Bir yönetimin eLeştiriLdiğini Görüyoruz.Bumudur ?

E-kolay.net istediği Takdirde User sayısını Daha üst seviyelere çıkarabilecek ve isterse Türkiyenin En büyük IRC Sunucusu Olcak Kapasitede bir sunucu olduğunun farkındamı bir takım arkadaşlarımız.MarkaLaşmış ve Kalitesi Ortada Olan Bir sunucuyu tartıŞıyoruz ve Bu tartışmanın TemeL bir Konusuda yok.Laf Lafı actıkça karman Çorman Bir haL alıyor..

Doğan Holding Bünyesinde var olan Şirketlerin isimLeri veriLiyor,YazıLıyor ÇiziLiyor ne kadar YanLış ve Suc TeşkiL edecek Boyutta yazıLar Mevcut.

Dikkatini Dagıtarak irc.e-kolay.net sohbet sunucusu Dışına Çıkan arkadaşlara sesLeniyorum. Mevcut Dogan Holding Şirketlerinide İRC kapsamında Tutarak BelirtmeyeLim.Çünki farkında OLmadan Suc TeşkiL edecek DüşünceLerimizi SanaL aLem diye Dümdüz Yazıyoruz Bu Çok yanLış.
Hürriyete karşı suclar (5237 sayılı TCK.m.106-122) kanunun 113,117 ve 123ncü maddelerinde der ki :

Kamu Kurumu veya Kamu Kurumu Niteliğindeki Meslek Kuruluşlarının Faaliyetlerinin Engellenmesi Suçu (m.113)

İş ve Çalışma Hürriyetinin İhlali Suçu (m. 117)
Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma Suçu (m. 123)

İrc dışına ÇıkmayaLım.İrc adına PayLaşımLarda BuLunaLım.SucLardan Uzak duraLım.Ekolay.net değiLde irc.e-kolay.net olarak Belirtmeniz Daha GüzeL Olacaktır.Sadece İRC...

İrc.e-kolay.net Sohbet Sunucusuna Daha FazLa leke getiriLmesini tasvip etmiyorum.

Admin,GlobaL ve helperlikte yapmış Olsanız
Emek verdiğiniz aLan için Söz Hakkınız vardır ve bu hakkınızıda Düşünceleriniz ile dile getirebilirsiniz.Emekleriniz İlgilendiğiniz aLanlar ile KısıtLıdır.Siz Biz Yoktur.BORA'nında dediği gibi EkolaycıLık vardır.

Bir user Kazandırmak Komutlar iLe Olmuyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Çok Komut bilmek iLede Yönetici oLunmuyor

A kişinin yetkisi silinirse B kişi vardır.B kişi yapamaz ise C mutlak bulunur.Kimse Kendini Bulunmaz Hint kumaşı sanMasın.

İRC.E-KOLAY.NET YÖNETİMİNİ DESTEKLİYORUM.

İf Forum YöneticiLerine ve PayLaşım İçersinde Olan Tüm arkadaşlara SevgiLer SaygıLar.Şahsıma YöneLik PostLarınızı YanıtLamak istemiyorum İyi yada Kötü yazmış Olsanızda.İrc.e-kolay.net'i ELeştireni eLeştiririm.İstedikLerinizin hedefLerinize uLaşması diLeği iLe
HerŞey GönLünüzce Olsun....

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver