|
panda Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
popsy arkadaşımız bizim için bir değer taşımaktadır kıymetlerimizi birilerinin saygısızlığı ile gördüğümüzde gerekli cevabı her zaman her yerde mutlaka bildirir kınarız. ( burası ircforumlari.net yılların platforumudur ) küçük görmeyip geniş düşünmeli.Bu forumda bir çok kanattan insan yer almaktadır -irc- dünyasında ne oluyor neler bitiyor hemen hemen herşey var olmaktadır. iyi forumlar Allstar..
|
İyi ForumLar aLLstaR diye Bitirmişsiniz Yanıt Vermişsiniz Güya.Lakin Hangi cümLeLerime KarşıLık Yanıt verdiniz anLamış değiLim.KıymetLerinizi BiriLerinin SaygısızLığı iLe gördüğünüzde Her Zaman Her Yerde Mutlaka Bildirir Ve Kınarız demişsinizde Saygısızlık içeren Bir cümLem söz Konusu değiL.Yazdığım PostLar içinde 1 Nicki LekeLediğim Yada Bir Olayı sonucu itibari ile anLatmış değiLim.Siz nasıL Durduk Yerde Popsy Nickini Kıymetlidir Ona yapıLan saygısızlık ise Yanıtını veririz diyorsanız O zaman Bu cümLeninizin Ardından durarak Popsy için Burada yazmış Olduğum saygısızLık içeren cümLeyide GÖSTERİRSİNİZ
Biz Demişsiniz.Benimde BizLerim Var Panda..Sen sizLeri Getir Ben bizLeri getirim O zaman tartıŞaLımm Burada
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İf Forumlarına yıllar Önce kayıt Olmuş Biriyim.Bana İf forumLarının kapasitesini anLatmanıza Gerekde yok.İf forumLarını Kücümsediğimi düşünmüşsünüz ama YanLış düşünmüşsünüz.İRC aLeminde Ne Nedir İyi biLiyorum.Acemi değiLim.