Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]
PopSy. Kurumsal konuşmaların ciddi bir tavrın var başdan beridir. Ama ben Senide Biliyorum. Sana burda olumlu yazanlarıda. Ekolay Sunucusuna Gelmiş Geçmiş En iyi Kadro ; Numberone help'i yönetirkendi. MichaeL ve Naughty globalleri yönetirkendi. bunun aksini kimse inkar edemez. Benim Kadrom demişsin biyerde. Kırılmamak için Ayrıldık vs. Daemnia Gravity Devoted bunlar Real arkadaşların değilmi ? Zamanında Global alımlarını Numberone,Michael,Naughty Sınav yaparak alıyorlardı. Onlar varken sen ya helperdin yada global tam hatırlamıyorum şimdi. Ama onlar gittikten sonra bi şekilde globaldesk oldun. sonra ircop oldun globallerden sorumlu olarak. PopSy,RhomaNtiC,ASaBi,FoX,seckin bu şahıslar tamamen kişisel çalışmışlardır. halamın oğlu teyzemin kızı gibi aklınıza gelebilecek bir çok torpil mevcuttu döneminizde. Burda Ciddi tavırlar içerisinde benim kadrom vardı vs gibi yorumlar yazmazsanız sevinirim. Gerçekten Emeği Geçenlere Saygı Gösterin. Ekolay'n bitişi Adminlerin açığa çıkmasıdır. Admin1 Admin2 vs gibiyken Gayet ciddi bir kurumdu yönetimi oturmuş herşey yolunda giden bir kurumdu. RhomaNtiC'i hiç sormayın zaten. Numberone irc bırakıyorum diye deneme amaçlı bir yalan atmıştı. onu sevenler #Numberone kanalında Numberone'i çağırıyordu. Ama RhomaNtiC #help'i aldı. işte böyle birisi Numberone. PopSy nin kadrom dediği saydığı 3 real arkadaşıdır onun dışındakiler kendisi gibi insanlardır. Kadrosu olan insan kadrosundakilere gerçekten abilik yapar. senin gibi burda artistlik değil. Kadrosu olacak bir insan değilsin birkere bunu bil. Kişisel görüşümdür. Ekolay sunucusu ya kapanır bu gidişi. yada yönetimini değiştirirler. Saygılar. |