Cevap: Polemik
Aranızda Allstar ve popsy kardeşlerimi tanıyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 2004 yıllarında noktaladım sohbet ekolayı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yılların adamı Allstar bir sen kalmışsın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Karisma ve allstar birkaç arkadaş daha tam nicklerini hatırlamıyorum “ Access “ olduğumu bildikleri an “bora” nickinide yasaklarlar demiştim “ yok daha neler “ olur mu gibisinden sözler edilmişti nitekim nickimde seckin tarafından kullanıma kapanmıştı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
VesteL Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kumandan Var mı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kardeşim Bana demiştir Bilindiğim an YasakLanır Nickim ve bu durum GercekLeşmiştir.KişiseL istekLer yetkiLerin kullanılmasına sebebiyet vermiştir ve YasakLanmıştır.Yeni Yönetim yasakLanmış NickLeri Kullanıma acmıştır.
[22:58] * aLLstaR nikini Bora olarak değiştirdi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sıkıntı Yok :p
Seni Unutmak Kolay Mı dostum;oki
Konu aIIstar tarafından (19 Ağustos 2008 Saat 00:16 ) değiştirilmiştir.
|