|
Ryu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Selam,
Öncelikle olumlu/olumsuz iyi niyetli eleştiriler için teşekkür ederim.
dikkat ediyorum da ne zaman E-Kolay başlığı açılsa her başlıkta şöyle kötü böyle kötü sürekli bu tarz yazılar ve hep aynı kişiler. Biri ego tatmini der, biri hakaret eder, sonra kalkıp hepsi birbirine teşekkür eder. Bu danışıklı dövüş ve kısır döngü nereye kadar sürecek bakalım, art niyetli yorumlarla ve aslı astarı olmayan şikayetlerle hiçbir yere varılmaz.
Beni biraz olsun tanıyan, düne kadar bana abi diyenler (yüzüme gülüp arkamdan kuyu kazmıyorlarsa eğer Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) benim ego tatmini için orada olmadığımı aksine şahsi işlem, adam kayırmaca, eş dost torpili v.s böyle şeylerin karşısında olduğumu ve ne amaçla orada olduğumu bilmeleri gerekir(!)
Benim buraya üye olma amacım bize birşeyler katabilecek yorumları okuyup karşılıklı diyaloga girmekti ancak şuan oluşturulan suni kaos ortamında bu mümkün gözükmüyor. Bu yüzden yazmamak en iyisi sanırım.
Herkese iyi çalışmalar |
sizde dikkat ederseniz burada yazılanları gözden geçirip değerlendirseniz gidişatı dengelerseniz sorunsuz düzen kurmayı göze almış olursnz.Ozan zamanından bilirim tanışıklığım aşağı yukar 2001 2002 sanırm ozamanlar 2-3 kanal vardı azdık çok az belkide sayılı 15-20 kişiydik diyebilirim ama muhabbete doyum olmazdı hey gidi günler diyerek anımsıyorm kullanıcı az olmuş çok olmuş fazla bir önemi yok az olsun öz olsun daim iyidir.Op oper admin anlamayız bu işlerden önemli olan sohbet keyfiydi umarım sizde bu keyfi yaşatırsınız başarılar diliyorum ekolay sohbet sunucusuna ve ve geçmişin en güzel en keyifli sohbet sitesi olarak daha iyi yerlere taşırsınız inşallah byby