Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]
bende bu saatden sonra yorum yapmıcam zaten. oxigen Ben Ekolayda Ekolayı Hiç bİr Kötü Düşürcek Hareket Yapmadım Bunuda Herkez Bilsin. Uzun Süredir Ekolaydayım. Daha Öncede Sölediğim Gibi Sohbet ORtamı Bozulmasın Güzel ARkadaşlarım Oldu Diye Ekolay İçin Bişeler Yapdığıma İnanıyorum Yönetim Anlaşıyınız Yanlılş Bunu Kabul etmeniz Lazım oxigen,Fox,seckin,lethal,ryu herhangi Bir Tanesi Demedim Belki Kötü Dir Düşüncenizde Yorkur Ama şunuda Sölerim Her Zaman Saçma Bir Anlayışınız Oldu n1 e de Havele Etme Beni Boşuna Yani (murat Batuhana) Ben Kimseye Yanlış Yapmadım Zaten Banada Yapan Olamaz. Ben Sadece Ekolayın Bu Kadar Bu Derece Altlarda Sürünmesini İstemiyorum O Kadar Adam Gibi Yönetim Herkeze Eşit Bir Yönetim Gelsin İstiyorum okadar Yok Yönetim Sahtekarlarda İmiş Yok onda imiş Yok bunda Yok şunda Beni Alakadar Etmez Adam Olsun Yeter Ekolayın Menfaatlerini Korusun Yeter. Bu Saatden Sonra bende Yorum Yapmıyorum Arkadaşlar Eğer Ben Haksızsam Ekolay Bu Durumda Olmazdı Yada Benimde Yönetimde Bulunmam Gerekirdi Ekolay Hem user Eksikliği yaşarken Hemde Böle Bir Savunma Size Bırakıyorum yorumları. |