Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ağustos 2008, 18:23   #69
Erre
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dikkatli olalım lüfen.

Merhaba, haftanın (12.) polemiği olan E-kolay.net IRC Sunucusu hakkında bir kaç post dışında kişisel atışmaların meydana geldiğini görmekteyim. Kişisel atışmalardan ziyade konu başlığında belirtilmiş IRC Sunucusu hakkında eleştiriler, yorumlar, tartışmaların olmasının gerekeceğini düşünüyorum.

Ancak bu şekilde polemik bir hava yaratmanın kime ne faydası olabileceğini bilemiyorum velakin burada geçmiş olan post mesajlarınızın içerikleri yönetime karşı eleştirinizi, önerilerinizi ve olmaması gereken konuların üzerinde durulduğu zaman o zaman burada konuşulan, tartışılan her post mesajı ciddiye alınabileceğini düşünüyorum.

E-kolay.net yönetimi hakkında söyleyebileceğim çok fazla konu mevcut ancak bunu şuan yeni bir yönetici kadro olarak atanan, görevlendirilen Ryu, Angelus, Odysseus yönetim ve idarecilik konuları üzerinde yorumlarımın ve eleştirilerimin olması için çok erken bir zaman bu yüzden değerli arkadaşlar bu konu başlığı üzerine haklı veya haksız bir şekilde attığınız, belirttiğiniz her kelimenizi (Bin düşünüp Bir cevap vermeniz) gerekmektedir.

Eleştiri, yorum ve düşüncelerini burada paylaşan bütün arkadaşlarımıza teşekkür dileklerimi ilettikden sonra karşılıklı atışmalar ve gönül kırmaların olmamasına özen göstermelerine davet ediyorum. Kolay gelsin ve iyi çalışmalar dilerim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver