Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ağustos 2008, 17:26   #68
Shuppo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]

allstar ben kim olduğumu söylrdim tekrar sölüyom numberone zamanında helpde görevliydim tanıyan tanır diyorumki herkes kendi fikrini söylemek ile doğrularıyla serbesttir. orada n sıkıntımızı anlatamamışızki burada eleştirmek zorunda kalmışız bu kadar kısıtlı bence düşünme çünkü özel okuyorlar bu bir gerçek ve bu yüzden kimse özel de konuşmuyor bunu kendileride çok iii biliyorlar şunu söylemek istiyorum bunu helpden görevden ayrılan arkadaşlarımda söylüyor gerçekten taktir edilecek bir yönetim olsaydı görür harika derdiq! sen xname dostumun koyduğu resimleri görseydin ağzın açık kalırdı şu yorumlarıda yapmazdın diye düşünüyorum yada kendi düşüncen artık buna bişe diymem... bu durumu anlayacak insan numberdir
herkesin hatası mutlaka olmuştur hatasızda kul olmaz
ben hatalarını gördüm özel okuyup zlined yediğim anın resmide vardı nasıl zlined yediğim an an kayıt edildi bunu buraya koymamaya söz verdim bir arkadaşa numberoneye teslim edilecek diyerek
ryu kızıyorsam laf ebeliği yapıp sunucuya girdiğimizde ilgilenmeyişindendir bak numberone gibi ol ve onun gibi dinle herzaman sahiplenme zihniyetini devreye sok diyorum buraya giriyorsun iki laf edip gidiyorsun lafta kalma ryu çünkü sunucuda a b şıklarına göre hareket ediyorsun hiç dinlemeyi bırak düşünmüyorsun bile ancak kendi doğrularınla hareket eden egocun ve egocu olduğunuda herzaman söyledim söyleyeceğimdir bu elimdeki resimleri ise numberone email attım en azından number ceptelefonundan bizi dinliyor sen online olduğunda bile dinlemiyorsun beceremiyorsun gel,iyorsun çok haklı gibi laf ediyorsun neise... bilen biliyor yaşamadan kimse kimseye laf tokuşturmasın yaşayan biliyor ve boş konuşmuyoruz olmazın peşindede değiliz ben başka sunucuda yer alalı 2 yıl olmuş memnun olmasam 2 yıl geçmezdi son söleceğim yaşamadan asla yorum yapmayın herkesin kendisine göre doğrusu vardır bunu anlayıp düşünmeniz yeter diyorum ekolaya başarılar

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver