BilgiLendirme Geçersiz.
Ciddi DüşüşLer Meydana Gelmesinin Bir sebebi Var.İrc.e-kolay.net Sohbet sunucusuna emek verenLerin ayrıLması,kanaLLarın el değiştirmesi,sistemin değişmesi,yönetimin değişmesi, v.s v.s Buna benzer durumlar ile alakaLı değiLdir.
Zurna.net'de Gelişen Bir üzücü durum irc.e-kolay.net'e Yansımış ve bu durum Star Tv de YayınLanan OBJEKTİF programında açık bir dil ile anlatılmış Gereken yapıLmıştır.
|
Shuppo Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
zamanında d-bana kanalı sunucuya girdiğinde direk girişi bile yoktu ve 400-500 den düşmezdi metropollerde 50-100 düşmezdi bu 1 yıl içersinde olan gerilemeleri neye borçlular en iyi kendileri bilir. founderleri hemen değişiyorlar bir sürü aksiyonları var insanlara korku bırakmışlar bu yüzdende etkileniyor kişiler ve çekip gidiyor ve yanındada ekibini götürüyor. gün gün böyle olursalar söylermisiniz her gidenin peşinden birielri gitse sunucu ne hale gelir? 200 kişi değil 100 kişi ya var yada yok 15 kanal giriş serbestliği var her opa whois çekerseniz 15 metropolda optur
|
Son 1 yıL içersinde oLan GeriLemeleri Neye Borclular En iyi KendiLeri BiLir demişsiniz iyi söyLemişsiniz.Yönetimin başarısıdır ama Mevcut Yönetim Henüz Yenidir.Bunuda belirtmekte fayda Var diye düşünüyorum.
|
AreSs Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
2oo2'den beri E-kolay.NET sunucusundayım.Böyle giderse ki inşallah gitmez sunucu kapanma noktasına gelecek.Sunucuda son 1 yılda başlayan söylentiler , sunucudaki user sayısının , %7o oranında düşmesine sebeb oldu.
Şuan yönetimde bulunanların yaptıgı bu olaylar , yönetimdeki acizliğin en büyük örneğidir..
Metropoller okadar çok el değiştirdiki bunu anlatmak mümkün değildir.Biz herşeyin iyisi olsun çabasındayız fakat bu şekil giderlerse sadece kendi çıkarları doğrultusunda ilerlediklerini söylemeden edemem..düşününki yıllardır şahsen ben ordayım , bu durumları görmenin üzücü olduğunu belirtmek istedim..
|
son 1 yılda başlayan söylentiler Demişsin.Yeni Yönetimi bağLamaz.
%70 oranında düştü demişsin:
Bunun sebebini Gelmiş-gitmiş Yöneticiler yada globaller olarak algılayan var ise YanıLmasınlar bu KesinlikLe sebeb değiLdir.Founder'lerdir sistemi aslında ayakta tutan.KitLe onlardadır.İyi bir Founder'den KanaLın alınması demek var olan Kitlesinin O atmosferden nefes almaması demektir.
Bir neden de İrc ortamına eskisi Kadar ilgi yoktur.Yeni NesiL artık Msn,facebook veya arkadaş sitelerinde zaman Öldürmekteler Büyük Bölümüde pc den BunaLmış durumda.
Şuan yönetimde bulunanların yaptıgı bu olaylar , yönetimdeki acizliğin en büyük örneğidir demişsin aRess
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Eski Yönetimin Bir Türlü Founder Dayandıramadığı yada zırt pırt verdiKleri Nickten kanaLı geri aldıkLarı ve uzun zaman Yönetimde Kalan OdaLarın Yeni Yönetimin belirlediği Founderler ile yeniden CanLandığını Görüyoruz.
Bu Şudur :Yönetime Geçmiş Bir oda elde patLamadan Kapasitesi düşmeden Yeni Bir insana devir etmektir.
El değiŞen Metropol odalar Eski Yönetimlerde Daha Bir Çok idi.Şimdi ki Yönetim İçin Bu tip Bir gelişme Yok deniLecek kadardır. Daha Çok erken.bekLemek ve görmek lazım.
ÜzüLen tek sen değiLsin.Buradaki İnsanlarda verdikleri emeklerine üzülüyorlardır kesinLikLe ve sitemkar sözleri görebiliyorum.Bende sende ve burada olan Bildiğim Tanıdığım değer verdiğim,kimisine kızgın Olduğum Kimisi hemşehrim yetki arkadaşım var ki bizlerde istiyoruz ŞAHLANMAYI.Sabır..TemeL atıLdı.KolonLar dikiliyor.Hep Beraber Öreceğiz.
Böyle Bir şey olduğunu sanmıyorum.İhtimaL Dahi vermek istemiyorum.KişiLerin özeL Yaşantısını takip etmek irc anlayışına ters bir durumdur.irc.e-kolay.net sohbet sunucusunun Gelmiş-geçmiş ekiplerini tamamen Biliyorum Ve Bu kişilerin Böyle bir hususu gercekleştirmiş olma ihtimalleri sıfırdır diye düşünüyorum EFendim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Şirketten OlsaLar ne Olur Olmasalar ne OLur ? Ekolay Sitesinde uzayLılar Mı Var ki site yöneticilerinin artık Şirketten Olduğuna İnanamıyorsunuz? Bu İnsanlar Evet Ben Şirketteyim.aL Şu Msn adresim.eKle Cam acim sana ve gör diyecek Halleri yok!.. Mynet'den yada zurna'dan fark eder mi adminLer İşte.koLLuk Bende kıLLık bende demiyorlar ama eskileri gibi.Ekolaydan Olanlarıda görüyoruz Burada.En Çok Kızdığımda YetkiLeri siLindiği İçin yada siLinenlerin peşinden Gidenlerin Burada irc.e-kolay.net'i eleştiriyor OlmaLarıdır.SizLer Cocukmusunuz ki SahipLeniLme duygusu içindesiniz.Kimse size GeL demez Git demez..Farkın Var ise belli edersin..Güclüysen Bu devranı Yıkarsın.A Kişiyi B kişiyi.
Senide Biliyoruz Hemşo
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ne güzeLde söylemiş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ne güzeL işte
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. reklamsız Bir server
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. değer yada değMez
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. atamadıkLarındandır:P
basit bir Örnek :Evde Ekmek Yok.Çözüm ekmek aLmak.Nerede satıLıyorsa oradan aLırsınız değiL mi.. Sonuc:Ekmek için gerekLi yere gidiyorsan irc.e-kolay.net yada Forum ile sorunları olanlarda GerekLi yerLerde Çözümü arasınLar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kimse gelipte Kusura Bakma demez
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ekmeksizde Yerim diyorsaLar afiyet Olsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
papatyapepita Nickli Üyeden Alıntı
Sadece benim bildiğim isimleri vericem oradan 3 ayda kopan sadece benim bildiklerim
Super eNya gokalp olay Simedya DeaDCooL RespEct
delikanli capkin karisma rixos ceza cskn lancelot different efendi Emrah
esteban timelord zac sux dispciplina Nebelheim speedy devoted daemnia
shank derebeyi slow xedox wanted arvini begformercy sonya melisa lavinia
ryan gravity asil chingen dishy erisilmez golge catuk karizmacocuk wisdom protect deprem
narkotik
Hele sen asabi ? ceza yani by_kaos da yukarıda belirtmş zate? Servis 1 ay boyunca sorunluydu kız nicki şifrelemişti bir arkadaşımız?Asabide nickin özeline girip demedin mi artık istediğim noktadayım popsy yok fox yok diyen sen değimliydin sonra globaldesk kanalında rezil edip çıkmadımı seni o kız sandığın ha?
|
O saydığın NickLerin Çoğu irc.e-kolay.net üzerinde Mevcutlar.yazmış Olduğun 49 nicki kullanan arkadaşLardan 30u Yakın arkadaşım.Çoğuda Gercek Yaşamdan TanıdıkLarım.Kimisi askerde.Kimisi evlendi.Kimisi veda etti hayata atıLdı.Kimisi artık sıkıLdı bıraktı gitti.Her gidenin SorumLusu Yönetim değiLdir.
O kız Kimdi Çok merak ettim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
PopSy Nickli Üyeden Alıntı
Cunku, ben hic bir zaman inkar etmedim uzerimde emegi olan bir kisiyi.Resmiyeti,ciddiyeti, gerek tutumumu ona borcluyumdur. Umarim sizde bu tutumu olusturur ayaginizi denk alirsiniz.. Almiyormusunuz? İnceldigi yerden koparirlar.. Genel Sorumlu Numberone’yi iyi taniyiniz ..Gun geldiginde yok oldugunuzda hatalarinizdan kaynaklanan sebepleri kabullenemeyip buraya gelip harcandik debelendik diye buralara gelip post kasmayin. +’lari unutup –‘ler ile bir halt edilmeyecegini zaman gecince anlar ( keske ) ile animsarsiniz.. Kendiside kisa surede gelir bozulmus bir dengeyi onarmaya yapilanmaya gecirir.Suphesiz yapilanma anlayisi "kit" degildir.Mutlaka dengeyi saglayacak rayina gecirecektir & sorunlariniza cevap verecektir.
|
yok oldugunuzda hatalarinizdan kaynaklanan sebepleri kabullenemeyip buraya gelip harcandik debelendik diye buralara gelip post kasmayin. +’lari unutup –‘ler ile....Ne güzeL söyLemiş Popsy.
|
OxiGeN Nickli Üyeden Alıntı
Şu Ekolay.Net'i kötüleyenlere sözüm şudurki;
Herkes Gerçek rumuzları ile gelip burda birşeyler anlatıcak olsa herkesin söyleyecekleri elbetteki kendine göre haklılıkları vardır. Fakat insanlar o kadar yalancı, düzenbaz olmuşlarki, Yetkileri alınınca hemen bir açık bekleyip o açığı yüzlerine vurmaya çalışmayı çok iyi beceriyorlar. Çünkü kendi yapamadıklarından dolayı bu olayları burada konuşturuyorlar..
PopSy daha öncede konustuk sen silinmedin kendi isteğinle ayrıldın.
|
Dikkatimi Çeken ayrıLanların yada Gidenlerin ÇoğunLuğu Hep Yönetici vasıflı İnsanlar.Bu durumun temel nedeni irc.e-kolay.net Sohbet sunucusunun artık Site tarafından YönetiLmesi olabilir diye düşünüyorum.
Etkili isimler ayrıLdı doğrudur ama Bu demek değildir ki irc.e-kolay.net bitmiştir yada dağıLmıştır.
irc.e-kolay.net YapıLanma süreci İçersindedir.Bu süreç başarıLı şekilde devam ediyor.Her şey Çok güzeL ise Orada Mutlaka bastırılan sorunlar vardır.Hangi irc sunucusunda sorun Yok ki?
Ekolay Sohbet sunucusu Kullanıcıları kültür seviyeleri yüksek,Sohbete hakim,seviyeli ve Bilinçli kişilerdir.
Sohbet etmek yerine Yetki,makam tartışmaları yapanların zaten Niyetleri acık ve nettir.
8.5 yıLdır ekolay sohbet sunucundayım.Serverin acıLan ilk özeL kanalının Founderiyim.Miso Sonrasında 10 gün Serveri Yönettim.Yönetimde bulunan Bir çok sohbet odasının Kurucularından Biriyim.Server üzerinde yaptıklarım Belli.Emeklerim belli.
KitLem 2005 yılındaki Yılın KanaLı ve Founderi anketinde 852 oy vererek tepelere ÇıkardıLar.Bende kitLeme sahip Çıktım,desTek Oldum,Bir sorunLarı Olduğunda Eski YöneticiLer bilirler, Kendi meselem gibi kabullendim.Bu sebeb iLe Fanatik hayranLarım Oluştu ve bu kişiler halen mevcutlar serverde.Ama Hiçbirini sisteme karşı dursunlar diye yönlendirmedim.Bir arkadaşıma Çık ekolaydan demedim.Ben Buraya Cidden emek verdim.
Verdiklerimi bildiğim yüzden Tepede duranlar içersinde pasif duranlarıda hiç sevmedim,sevemedim.Emeklerimi bahane ederekte Bir kanaLın tepesinde durmadım.Serverin En Zor Kanalını Yönetiyorum.Tozu Dumanada katıyorum kimi zaman....Kırılıyorum kızıyorum..
YİNEDE BAZI KESİMLER GİBİ İRC.E-KOLAY.NET SOHBET SUNUCUSU DIŞINA AKARAK, ANLATARAK, ELEŞTİREREK, YERDEN YERE VURARAK, EMEKLERİMİ YOKMUŞ GİBİ SAYARAK, 8.5 YILDIR VERDİĞİM HİZMETLERİME,EMEKLERİME YETKİ VE MAKAM KAVGASI ADINA SAYGISIZLIK EDEMİYORUM.
ANLATABİLİYORMUYUM ? ANLIYORMUSUNUZ ?
KONU BELLİ ZATEN ADI ÜSTÜNDE POLEMİK.AMA BELİRGİN KONU YOK.LAF LAFI ACAR POLEMİĞİ..
Not: Bana Bir Dost Bir Post yeter..
İF yönetimine Teşekkür ediyorum.