|
By_KaOS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ben Hiç Kimseden Bir Çıkar Beklemedim Asla Bunda Bir Kere Yanlıssın Ne Zaman Ayrıcalık İstedim. Bunuda Sölersen Sevinirim. Ayrı Bir Konuda Türkiyem odasını ben Clone ile Doldurmadım Onların Her Biri Userdi. Siz Ne Kadar Kabul Etmesenizde. Kanalda Duruyorlar Sadece Sohbet eTmiyorlardı O konuda Haklısınız. Ama Ekolayda Zaten Sohbet ORtamı Yoktu Hatırla Girip Ekolayda Kalan İnsanlardı.Türkiyem Odasınıda Asla Metropola Sokmak İstemedim Ryu İle Görüş Önce Belkide 10 Kereden Fazla Kendisi Teklif Etmiştir Bana Konseye Sokun Kanalı Diye Kabul Etmemişizdir. Bunuda Ryu Ya Sor Ve Cevabınıda Yazarsan Buraya Sevinirim Madem Buraya Kadar Geldi Sonuda Gelsin. Öle Kelimeler Yazmıssın ki İnanılcak Cinsden Değil Bir Kere Ben Hiç Kimseye Türkiyem Odasına Gel Bile Dememişimdir. Ekolay Da Olanlara Sadece REalden ARkadaşlara SÖlemişimdir. Gerçi Aslında Tartışcak Bişe Yok Ekolayın Durumu Ortada Olduğundan Dolayı Sölencek Bişe Yok. Yönetimde Ben Bulunmadığıma Göre Ve Yönetimde Bulunan Bütün Herkez Bir Ekip Halinde Olduğuna Göre Suçlusunuz. Çark Dişli Olmadan Dönmez. Bunu Anlamadınız Hala.
|
Şu konuşmalarından sonra söyleyecek tek bir kelime bulamıyorum aslında yine log göstermek gerekirdi ya reklamları şu loglardan sonra helen burda bunları yazabiliyorssun ya sana diyecek tek bir lafım yok... kim ne yazarsa yazsın tek kelime etmiyeceğim ben rezilliğimle silinmedim kendimi savunuyorum.. diğerleri savunmuyor yada iplemiyor olabilir ben kendimi her şekilde savunurum savunmayda devam ederim. ha sizin yaptıklarınızı ircd.loglarından şirkettede göstertirim o zaman birinizin bile nicki kalmaz Ekolay.Net üzerinde.. bu yüzden "Numberone" hatrına susuyorum... Ben konseyden silindiğiniz zaman bu şekilde yapmıyordum işte telefon acınca buraya gelip ilgileniyordum ya ama şimdi yanlışlarınızı gösterince rezil oluyoruz nedense
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ekolay.Net'i kötüleyenlere sözüm şudurki;
Herkes Gerçek rumuzları ile gelip burda birşeyler anlatıcak olsa herkesin söyleyecekleri elbetteki kendine göre haklılıkları vardır. Fakat insanlar o kadar yalancı, düzenbaz olmuşlarki, Yetkileri alınınca hemen bir açık bekleyip o açığı yüzlerine vurmaya çalışmayı çok iyi beceriyorlar. Çünkü kendi yapamadıklarından dolayı bu olayları burada konuşturuyorlar..
PopSy daha öncede konustuk sen silinmedin kendi isteğinle ayrıldın. Burda lafım sana değil. Fakat kimsenin burada gerçekleri konuşmadığı ve dışarıdan gören insanlarında buna göre yorum yaptıklarını tahmin ediyorum. Çünkü bir önceki sayfalarda kimliği belirsiz başka sunuculardaki şahıslar bile konuyu bilmeden yorum yapabiliyor ve bunun bir tek anlamı vardır. biris bu arkadaşları güzel şekilde dolduruyor anlatıyor ve yönetip buraya yazı yazdırtıyor. kimin olduğunu bilmiyorum ama böyle birşey eminimki var. Sonra şimdi ekolay.net te sohbet yok diyorlar trojan diyorlar ben şu anda trojan göremiyorum sunucuda? reklam göremiyorum. odalar sakin olabilir fakat bu odaların sakinliği belki şu anda böyle ileriyi bilemezsiniz. Numberone gelmeden neyin ne olacağını ve Numberone'nin ne düşündüğünü bilemezsiniz? herkes kendine göre yorum yapıyorki yapmakda özgür ama bunu kötüleyerek yapıyor. İlk postlarda arkadaş yazı yazıldı screenleri ile birlikte ve Admin tarafından silindi?
Sen oraya bu mesajı yazarken altında dipnot olarak dersen "Bu mesajın silineceğini söylediler ama ben de denemek istedim" diye yazı yazarlarsa o adminde inadına siler. aslında bunu onların acıklaması lazım. ben kendimce yorum yapıyorum. Hakkım olmadığı halde, fakat benim asıl sorunum burdaki bu konuyu yazan bazı kişlerin kendi şahsiyetlerini çıkarmadan mesaj yazmaları belkide ekolay.net ile alakası olmayan insanlar burda yazı yazıyor. hiç girmemiş v.s. v.s. neyse konuyu uzatmıyacağım ve yazılanların hiç birisine cevapda vermek istemiyorum bu saatten sonra.. cünkü değmez.. gerçekleri ben burda anlatsamda.. siz bunu anlamıcaksınız bunu anladım. Nasıl mı? şurdaki verilen logların hepsi yönetim Loglarıydı. ve eski bir operin loglarıydı. Eğer değer verilseydi bir kişi yorum yapardı. ama yorum yapamıyorlar neden acaba
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bunu kimse düşünmüyor sadece "kötüleme" kötüleyelim be ne olucak nasıl olsa gittik.. bitti orası.. Unutmayın ekolay.net bitmez.. ne size kalır ne başkasına nede bana
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Mevki önemli değil.. Önemli Olan dürüstlük..
Dürüst olunsa bu konuya eminimki bir çok kişi güzel şeyler yazardı hem benim yazdıklarıma hemde diğer arkadaşların yazdıklarına..
Bu Yüzden By_KaoS Seni "Numberone'a havale ediyorum kal sağlıcakla
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Not : Bu postumdan sonra şahsıma karşı söylenicek hiç bir mesaja cevap vermiyeceğim ve kim ne derse desin.. gerçekleri bilen biliyor bu saatten sonra burdakiler görerek inanmasada olur.
IF'ye teşekkürler.