Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ağustos 2008, 00:41   #65
By_KaOS
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]

OxiGeN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gerçekleri Konuş Ceza... Gerçekleri... Koyduğum Logların Bir Tanesinde Bile 2 Nickin Var Diye Atılmadığın %100 Belli Halen Nasıl Kendini Savunabiliyorsun Bu Loglardan Sonra Yaazık... Clonelerin Hepsi Ortada.. Helperken Soktuğun Nickler Ortada Konseye Girmek İçin Tekrar Clone İle Giriş Olmaz. Kanalının Bu Şekilde Yüksek Olduğunda Konseye Girebileceğinimi Sanıyorsun? Asla Giremezsin Clone/Bot/Sabit Nick Tuttuğun İçin Atıldığın Gayet Net ve Belli. Sonra Sohbet Ortamını Dağıtan Biz Değiliz. Biz Dağıtmadık Dağıtıcak Olsaydım Lazoglu_53 Beni Telefonla Aradığında Keyfimi Rahatımı Bozup Konseyden Silindiğinde Gelip #Türkiyem odasında lazoglu_53 için konuşma yapmazdım. sizi koruuyunca iyi korumayaınca kötülemeyin insanları.. işinize gelince kötü olduk tabi doğrudur... diyecek birşey yok logların hepsi açık ve net geçen 1 hafta önce sırf bu yüzden odanız 3 gün yasaklandı. Unutmayın bunuda.. Gerçekleri yüzünüze vurunca hemen milleti kötülüyorsunuz. işinize gelen iyi oluyor işinize gelmeyen kötü...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
o logların içinde ne ekleme var ne silme var hiç bir editleme yoktur. sabah yazdığını okudum ve arkasından bütün logları didik didik edip bu logları tek tek buldum koydum. herkes yorum yapmakta serbesttir.. Ama bana burda kalkıpda yapılan tehditleride görmediğini söyleme.. o tehditleri başka bir yerde yapsaydı acaba o nickler yasaklımıydı su anda yoksa halen sizin gibi nicklerindemiydi görüdük.. diyorum ya işte işinize gelmeyince yönetim kötü oluyor
eyw.

Ben Hiç Kimseden Bir Çıkar Beklemedim Asla Bunda Bir Kere Yanlıssın Ne Zaman Ayrıcalık İstedim. Bunuda Sölersen Sevinirim. Ayrı Bir Konuda Türkiyem odasını ben Clone ile Doldurmadım Onların Her Biri Userdi. Siz Ne Kadar Kabul Etmesenizde. Kanalda Duruyorlar Sadece Sohbet eTmiyorlardı O konuda Haklısınız. Ama Ekolayda Zaten Sohbet ORtamı Yoktu Hatırla Girip Ekolayda Kalan İnsanlardı.Türkiyem Odasınıda Asla Metropola Sokmak İstemedim Ryu İle Görüş Önce Belkide 10 Kereden Fazla Kendisi Teklif Etmiştir Bana Konseye Sokun Kanalı Diye Kabul Etmemişizdir. Bunuda Ryu Ya Sor Ve Cevabınıda Yazarsan Buraya Sevinirim Madem Buraya Kadar Geldi Sonuda Gelsin. Öle Kelimeler Yazmıssın ki İnanılcak Cinsden Değil Bir Kere Ben Hiç Kimseye Türkiyem Odasına Gel Bile Dememişimdir. Ekolay Da Olanlara Sadece REalden ARkadaşlara SÖlemişimdir. Gerçi Aslında Tartışcak Bişe Yok Ekolayın Durumu Ortada Olduğundan Dolayı Sölencek Bişe Yok. Yönetimde Ben Bulunmadığıma Göre Ve Yönetimde Bulunan Bütün Herkez Bir Ekip Halinde Olduğuna Göre Suçlusunuz. Çark Dişli Olmadan Dönmez. Bunu Anlamadınız Hala.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver