Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ağustos 2008, 21:16   #63
PopSy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]

E-Kolay.NET icin soylenenleri basindan sonuna bende okudum ilk sayfada olan yani sahsima karsi bir takim seylerin yapilmasi uzucu ve yakismayan seylerdi.O Tutumsuzluklarini ayrica Numberone’ye teslim edilecektir.Ben rica ederek bazi printleri kaldirttim eger o printler 12 adetten 3’e dusmeseydi konu tirmanir 7 degil belki 20-30 sayfaya kadarda gelebilirdi.Zaten bu yorum yapanlarin bir coguda kendini taktim etmeyen kisiler kim olduklari bile mechul.Haklida olabilirler haksizda bunu kendilerini tanitmadikca ve gerekli bilgiyi kavusturmadikca dertlerine derman pekde olunmaz.Onlara soyleyecegim kendi kimlikleri ile konusup dusuncelerini yansitmalaridir.Ikili takisma sarfedilmis gorunen o (:
Ben kendime ve E-Kolay.NET adina yakisir ayrilisimi net olmasada ustu kapali densede kendime yakisir bir sekilde ayrildigim dusuncesindeyim.Dolayli yollar ile kisileri net belirtmeksizin aciklama daha oncede bulunmustum.Shuppo & xname ‘nin konu ziplatip durduklari icin buraya aciklama zorunlulugunda bulundum Kendi istegimle ayrilmistim cunku bunada kisaca soyle diyebilirim, SN. Numberone olmayisi nedeniyle fevri cikismalar icerisinde yer aldim ve bunu;
Ryu da belirtmisti;
Alıntı:
Popsy konusuna değinecek olursak; sevdiğimiz bir kardeşimiz. Ben fevri davrandığını düşünüyorum. Bırakması tamamen kişisel kararıdır, saygı duymamız gerekir.

daha cok kimseyi kirmamak ve kimsede beni kirmamasi icin ust’m Numberone olmadigindan ayrilmam gerceklesmisti.

Ben Devoted & Different ile oturtmus oldugumuz esi benzeri biraz zor ve sadakatli bir kadromdan, duzenimden cikmakla belki hataliyimdir.Bunu farkli yerlere ceken gereksiz dusuncede besleyen olmustur tabiki Ama insan icinde olmadan bazi seyleri kavrayamaz.Hic bir sey disaridan gorundugu gibi degildir bosuna demezler.Bu yuzdenPopSy nick”i adi altinda yorum yapilmaz ise memnun olurum.Kimisi dogru kimisi egri anlar.Firsat vermemek en iyi seceneklerden biridir.

Yazilarin arasinda bir gereksizlik kazandiranlar kendilerini onlar iyi bilirler, begenmeyen “girmesin” gibi cumleler yer almis.Oraya girmek icin kimse kimseden izin almaz cunku orasi bir kurumsal portaldir. Diyorum ya bir cogu gereksiz cumleler olusturarak aklamaya calismis.

Normaldir e-kolay’da sevenlerim oldugu kadari ile sevmeyende vardir suan ki sistemde olan bazi kimselerdir.Ben sevilmeyen yapim olmadigini dusunuyordum demek ara sira catlak ses cikiyormus onlarinda ne sebepten oldugunu cok iyi biliyorum,onemsemiyorum acikcasi (:

Ona soyleyecegimi 2.sayfadada belirttim. Dol hizmet kalitesi bellidir bu hizmetin kalitesini ister sirket - ister tel - ister fax vb. hizmetleri ile muhatap olup nasil bir kisilik ve tutum’da yer aliyorlar oncelikle onlari ornek alip sonra forum adi altinda ona gore hareket etmelidir.( kendini as as )Yine lafimin arkasindayim sirket sistemi sahislara karsi takintili olmaz,oyle sahislarida pek tanimazlar.O saygisizligi yapmis olan oncelikle kendisine yapmistir.Kimse kendisini kandirmasin (: bunu en iyi bilenlerden biriyim.O saygisizligi yapan arkadasimiz once hizmet kalitesini konusturup kisi\kisileri onemsememesi gerektigini & kaybeden degil kazandiran yapili olup karsisindakileri memnun etmelidir.Bak kadrolasamiyorsunuz bile? bunu neden ve nicin boyle oluyor diyerek yola cikmali ve sorunuzun cevabini alirsiniz.Bu soruyu siz hazirliyor siz cevapliyorsunuz bunuda unutmayin (:

Diger olan aksiyonlara ben cevap veremem.Icinde olan kisiler verebilir egrisiyle dogrusuyla pek bilgim yok

“luisant”
Alıntı:
Özel okunması doğrumu yanlış mı ancak ve ancak siz bu duruma geçince anlarsınız,bilmiyorum artık öyle bir sunucuya takılır mısınız yada sohbet eder misiniz bunu en iyi yönetici olan kişiler düşünmeli ve yaptıkları doğrumu değil mi karar vermeliler.Fikrimce, bu tür şeyler doğru değildir. Bir ihbar yada olağanüstü durum gerçekleşmedikçe emniyet tarafından yani ( Adli bir durum teşkil etmedikçe gerektirmedikçe ) böyle bir şeyin yapılması ve şirketiniz harici okumanın onaylı bir durum olmadığını düşünüyor ve kınıyorum

Bu dusuncenize bende katiliyorum genel olarak herkesin bu yol ile hareket etmesinden yanayimdir.Benim donemimde olmadigini global msjlar ile bildirmistim olmayacagini ve sirket portali oldugu icin olamaz demistim.Suan oyle birsey oluyormu dedigim gibi ben cevap veremem sadece olan yer var ise dogru olmadigini belirtmekten yanayim.

Son olarak soyleyecegim; ( Numberone ) sempatisi uzerinizden eksik olmasin, onun gibi olmasaniz’da Genel Sorumlu'ya yakisacak tutumlardan vazgecmeyin.Neden? onu ve kendinizi ileriye tasicak olan sizsiniz!..Laf soz cikartmicak davranislarda bulununuz.

Cunku, ben hic bir zaman inkar etmedim uzerimde emegi olan bir kisiyi.Resmiyeti,ciddiyeti, gerek tutumumu ona borcluyumdur. Umarim sizde bu tutumu olusturur ayaginizi denk alirsiniz.. Almiyormusunuz? İnceldigi yerden koparirlar.. Genel Sorumlu Numberone’yi iyi taniyiniz ..Gun geldiginde yok oldugunuzda hatalarinizdan kaynaklanan sebepleri kabullenemeyip buraya gelip harcandik debelendik diye buralara gelip post kasmayin. +’lari unutup –‘ler ile bir halt edilmeyecegini zaman gecince anlar ( keske ) ile animsarsiniz.. Kendiside kisa surede gelir bozulmus bir dengeyi onarmaya yapilanmaya gecirir.Suphesiz yapilanma anlayisi "kit" degildir.Mutlaka dengeyi saglayacak rayina gecirecektir & sorunlariniza cevap verecektir.

su testisi su yolunda kirilir

Konu PopSy tarafından (16 Ağustos 2008 Saat 21:41 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver