Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ağustos 2008, 19:09   #16
Erva
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: mIRC'de Evinizi Bulun

SaGoPa-mİRCKanka Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Arkadaşım Sen Neden Yabancı Siteler(scriptler)'i Bukadar Övme Geregi Duyuyorsun Onlar Yapmış Biz yapamazmıyız yani ? Öyle Bi Övüyorsunki Emege Saygı Denen Bişey yok Oderece! Dayanamadım

asla yabancı scriptleri ovmuyorum..sadece turkce scrıpt kullanamıyorum cunki cok farklı...ustelıkte dıkkat edersen ben kendı scrıptımı bıle ucretlıyle turkcelestırmek ıcın rıcadada bulundum...ama kımse yapmadı...burda scrıptlerıde okudum kullandıklarımda oldu..hic birini elestırmedım emeklerıne saygı duydugumuda ekledım..mckrugerın konsuna bakrsan anlarsın..script dedıgın seyı kusura bakma ama ıyı bılırım...mirc uzerınden mılyonlarca ınsana yardımlar ulasıyor...kınamam oylede bırseyı ımada etmem...ıstersen buraya logda atıyım mirci ve scrıptlerın sadece yazıdan ıbaret oldugunu sananlarda gorsun...burda her yenı scrıpt konusunu okurum ıncelerım bazende kullanırım.nasılkı sen yabancı scrıpttı kullanamıyorsun bende yerlı scrıpttı kullanamıyorum..alısmakla ılgılı birşey..övmek degil sanırım sen bıraz ön yargılı anladın...ben turkıyemı sevmesem scriptimi turkcelestırmek ıcın ınsan aramazdım

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver