|
PopSy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Kesinlikle cikmamisti.Ben sozumun arkasindayim fakat o forumlarin o sitelerin hepside bir bir kapandi tarih oldu.Konu akisini iyi takip edersen anlarsin diyorum ama israrla basindan takip etmiyorsun.Beni kucuk dusurecek bir hareket soz konusu rahatsiz oldugumu dile getirdim ve cokta hakliyim bu rahatsizligi bana saglayan ile irtibat kurup onla paylasip buraya aktarirsaniz yada olmustur gibi soz ederseniz yoneticilik kimliginize yakisir hareket etmis olursunuz.Bu tutumunuza ise tesekkur ederim.Sakin ama sakin Konu Numberone'ye gelmesin.Alakasi olmayan kisilerde konuya dahil edilmesin.Ve konunun amacina gore hareket edilmesi gerekiyor ikilik olmasin.Bana bir mesaj gonderilmis 1.sayfada oldugu gibi bende o mesaja cevap verdim.Tekrar ediyorum bu benim en dogal hakkimdi ve kullandim o hakkimi.Durduk yere yazmadim buraya¿ Ayrica o 200 300 kisiye dusuruldu yok bilmem ney oldu onu kim soylemisse sana ona ilet ben oyle birsey demedim,gecmisde bulundugum bir yeri kotulucek kadar aklim kaymadi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. o diyene soyle bir zahmet.Konuda diger sunucularda yasanan user kayiplari gibi sira e-kolay.net'e gelerek gundeme alinmistir.Konuya gore devam ederse artik herkes memnun olucaktir. |
Ok PopSy teşekkür ederim 300 - 200 kişiye düştü diye senden bi laf duymadım onu genel olarak kullandım yani diğer yazı yazan kişilere karşı kullandım sanki bunu bizim yaptığımızı göz ardı ederek bize suç atıp bizi Ekolay üzerinde burada kötülemeye kalkmasınlar. Biz rezil olarak silinmedik. Numberone dahil Herkesde bunu biliyor. diyorumya açıklanacak herşeyi konuşmak bu kadar basit değil. Numberone'nin dediği gibi bu benim tavrım sadece bunadır. Konu neyse onla ilgili konuşulsun. Kişisel iş yapanlarıda biliyoruz. Yalan söyleyenleride ama burdaki bazı kişiler bunun farkında değiller.
Not : Moderatörlerin Dikkatine Fake nicki kullananlara lütfen dikkat edilsin.
Kişiye yönelik atışma yaratacak kişilerin postları silinsin...