Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ağustos 2008, 01:57   #32
PopSy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]

OxiGeN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
"PopSy" Bak böyle birşey yapılacak olsa taaa ilk zamanda yapılırdı. bundan önce de EkolayForum vardı. buda resmi değildi ve sende o zaman vardın? o zaman böyle birşey çıktımı? çıkmadı? şimdi bana şirket diyorsun bırakın ya kötülemekten baska ne yapıyorsunuz? Dol'a ait siteler bilmemne sunucuyu biz 600 kişiden 200 kişiye düşürmüşüz yok öyle yok böyle. Biz korumaları yapmayıp trojanleri sunucuda barındırsaydık diyeceğiniz tek şey daha önceki postumdada yazdığım gibi "TROJAN DOLU - REKLAMCI VAR" bişi beceremiyorlar derdiniz...

Kesinlikle cikmamisti.Ben sozumun arkasindayim fakat o forumlarin o sitelerin hepside bir bir kapandi tarih oldu.Konu akisini iyi takip edersen anlarsin diyorum ama israrla basindan takip etmiyorsun.Beni kucuk dusurecek bir hareket soz konusu rahatsiz oldugumu dile getirdim ve cokta hakliyim bu rahatsizligi bana saglayan ile irtibat kurup onla paylasip buraya aktarirsaniz yada olmustur gibi soz ederseniz yoneticilik kimliginize yakisir hareket etmis olursunuz.Bu tutumunuza ise tesekkur ederim.Sakin ama sakin Konu Numberone'ye gelmesin.Alakasi olmayan kisilerde konuya dahil edilmesin.Ve konunun amacina gore hareket edilmesi gerekiyor ikilik olmasin.Bana bir mesaj gonderilmis 1.sayfada oldugu gibi bende o mesaja cevap verdim.Tekrar ediyorum bu benim en dogal hakkimdi ve kullandim o hakkimi.Durduk yere yazmadim buraya¿ Ayrica o 200 300 kisiye dusuruldu yok bilmem ney oldu onu kim soylemisse sana ona ilet ben oyle birsey demedim,gecmisde bulundugum bir yeri kotulucek kadar aklim kaymadi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
o diyene soyle bir zahmet.Konuda diger sunucularda yasanan user kayiplari gibi sira e-kolay.net'e gelerek gundeme alinmistir.Konuya gore devam ederse artik herkes memnun olucaktir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver