Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ağustos 2008, 01:12   #11
Erva
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IRCap Script (türkçeye çevirildi!!!)

daRkMorgaN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
gerek yok yanlış anlaşılmasın script kötü demiyorum turkcoderlerimizin yaptığı scriptler warken yabancılarınkine gerek yok bence
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

bızım coderlerın yazdıgı orjinal script hangisi merak ettim...satasma olarak algılanmasında..arapların pakistan hint alman ıtalyan hemen hemen her ulke scrıptlerını kullandım.
ve bızım scrıptlerde adha tamamen turk olana rastlamadım.yapanlarda eksik ve yuzeysel...burda yabancı scrıpt paylasımı yasak oldugu ıcın scrıpttı eklemıycem..ama gercek scrıpt nasıl calısır ornek olsun dıye gostermek ısterdım.kesınlıkle karalama degıldır emegı olanlara ugasanlara muthiş saygım var..bunu belirtiyim..sadece bizim insanımız ıstese daha mukemmellerını yapabılırler.ırccap meth edılıyor ama bence fıyaskodur.scrıptın ılahları bence hintlilerdir adamlar cunki scırpt degıl sanat eserı yazıyorlar..zaten ınternettı dunyadakı yerlerıde belli 1 numaralar

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver