Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ağustos 2008, 23:18   #6
AreSs
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > E-Kolay.NET [2008]

2oo2'den beri E-kolay.NET sunucusundayım.Malesef , Necrolyt'nin yani '' Tarık ARMAY '' abimizin mirası olan E-kolay.NET şuanda çok kötü durumdadır.Böyle giderse ki inşallah gitmez sunucu kapanma noktasına gelecek.Sunucuda son 1 yılda başlayan söylentiler , sunucudaki user sayısının , %7o oranında düşmesine sebeb oldu.

E-Kolay.NET , kendi görüşüm diger sunuculara göre çok farklıdır.Sebebide ; E-kolay.NET sunucusundaki userlerin hemen hepsinin komut bilgisi çok iyidir.

Ama işte son 1 yıl içerisinde yaşananlar , sunucunun bu hale gelmesine sebeb olmuştur..

Sunucu dol'a ait orasına eywL.Ama sunucuyu şuanda şirketten ( dol ) yönetenler olduguna inanmıyorum.

Eğer şirket yönetimde olsaydı , sunucu bu hallere gelmezdi.
Şirketin belli prensipleri vardı.Örneğin : Şirket kesinlikle yasaklı kanal/nick asla açmazdı.Ama yeni gelen yönetim , tüm yasaklı kanal ve nickleri açtı.Gelen şikayetler sonrası , 1 hafta sonra tekrardan açılan nick ve kanallar tekrar yasaklandı.

Şuan yönetimde bulunanların yaptıgı bu olaylar , yönetimdeki acizliğin en büyük örneğidir..

Benim bu konuda , tek utandıgım nokta , Necrolyt ( Tarık ARMAY ) abimizin mirasına , emeğine , göz bebeğine büyük saygısızlık yapılıyor..

Burada amaç yine eskisi gibi olmak,düzeltmek ve yine doğru insanların yönetimin başına geçmesi adına paylaşım. Küsme ve küstürme noktasına geldiğini görüp duruma mudale etmişler.Bu bir yalan,kendi eş dostları uğruna sistemi doğrultmak adına giriş yaptılar fakat başarılıda olamadılar.Örnek veriyorum, önceleri radyo dinleyicisi 20-30 arasıyken,yeni yönetimde en fazla 3-5. Eski yönetimdeyken global operatorler tecrubeliken şimdiki yönetimde sayısı belirsiz bu globalliği tatmıştır.
Metropoller okadar çok el değiştirdiki bunu anlatmak mümkün değildir.Biz herşeyin iyisi olsun çabasındayız fakat bu şekil giderlerse sadece kendi çıkarları doğrultusunda ilerlediklerini söylemeden edemem..düşününki yıllardır şahsen ben ordayım , bu durumları görmenin üzücü olduğunu belirtmek istedim..

Konu AreSs tarafından (08 Ağustos 2008 Saat 23:54 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver