Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ağustos 2008, 16:12   #40
Pentagram
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Proxy ile yapılan clone saldırılarına basit bir önlem.

Alıntı:
Evet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] O Kısmı Çogaltabilirsin. Bu yazı Seni Rahatlattı mı ? Neden Denemiyorsun Dene Bak Gör Hatanı Yalnışını Yalnışsam Eyw Fakat Denemeden Soru sorman abes geldi. Ekmegi Çignemeden yutabilirmisin ? Neyse Fazla ütüledim heralde. Umarım dedigimi yalnış anlamazsın Kolay Gelsin.

Sago denemeye fırSatım olsa deneyeceğim DersanedeN FırSat kalmıyor Nete. Ve Sorup Eğer dediğim gibiySe En Son Halini Eklemek iStedim Yoksa Öbür Türlü Scripti 10 kere DEğiştiriyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
neyse teşekküR Ederim açıklaman içiN..

Alıntı:
saldırıları önleyebilcek bi kod yok 6 aydır saldırıorm şahsen önleyemedi beni kodlar 150-160 bot balıorm her denemede
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

iYi Bir B... YiyoRsun Ne DiyeyiM Senin Gibi a-SalaKlar SayeSinde Bu Chat DünyaSı Çok ZaraR GörüyoR.. Ve NiyeYse Yine SeniN GibiLere YardakÇılık YapanLar EkmeğiNe Yağ SürenLErde Çok.. Ve SeniN Gibileri BarındırıyorLar

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver